SAN Launch 4350 Reloaded

SAN
3523-5633
76,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Готови ли сте за най-добрите тренировки в живота си?

Какво ще кажете като енергията на доброто старо ефедрин без отрицателни странични ефекти, сърдечна сърцебиене и вибрациите?

Бихте ли искали да изпитат драматична настроение височина, умствена яснота и бушуват интензивност тренировка без да се чувствам крекинг навън?

Какво ще кажете за всички по-горе с нулева нежелани реакции, определени рецептори регулиране и симптоми на абстиненция?

Гордост за въвеждане на SAN ново стартиране ... Пригответе се да изпитате бионични мускулна сила. Launch е формулирана с ума-мускулна търси спортист в ума. Така че, ако няма край мускулната сила и остри като бръснач психично-голяма яснота и бушуват тренировка интензитет са игрите, не изглежда далеч. SAN ново стартиране е предназначен да дава резултати. Неговата несравнима матрица е формулирана за химически ReWire си схема мозъка, за да издържат на всички и всички железни опоненти. Но моля да бъдат предупредени, Старт е напълно хардкор, а не за слаб ум и моливи натискане уикенд воин.

Нещо повече, неговата "HS3 ATP-ре синтезатор Комплекс" е специално проектиран да засилят мускулна помпа във всяка тренировка чрез максимален вазодилатация, която драстично подобрява възстановяването след тренировка. Стартиране увеличава задържането на азот и синтеза на протеини, така че качеството добавите още мускулна маса, от храната, която ядем. Така че, има ли го, перфектното адреналин преди тренировка детонатора. Launch е взел добра идея зад настоящите добавки преди тренировка и подобряване на тях да се създаде анаболни чудовище.

  • Незабавно и устойчив на кислород, хранителни вещества, както и ATP доставка, която обхваща по-бързо реагиране на скоростта за спортовете за издръжливост, по-висока мощност при вдигане на тежести, и по-голяма доставка плазмения обем за интензивно културисти.
  •  До 45% увеличение на издръжливостта дейности, включително стълбищни бягане, колоездене и борба.
  •  Забавяне началото мускулната умора за по-дълъг и по-интензивни, изтощителна тренировка сесии.
изпрати запитване за продукта

Отзиви

SAN Launch 4350 Reloaded

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение