SAN Endotest Pro

SAN
3531-5643
80,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Endotest Pro е известен с това, че е първият стимулатор на тестостерон, който ще повиши Вашето ендогенно производство на този изключително важен хормон. Това се постига посредством освобождаването на лутеинизиращи хормони в тялото Ви. Всеки сериозен атлет се нуждае от тази мощна подкрепа, за да получи ултра голяма мощ и много качествено напомпване.

Endotest Pro ще снижи Вашите подкожни мазнини до абсолютния им минимум. Съставките в него са изцяло естествени. Една от тях е Tribulus terrestris. За нея се знае, че е билка, която от векове е използвана, за да подпомогне здравето на мъжете. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи нивото на свободния тестостерон в тялото Ви по възможно най-безопасния начин.

Endotest Pro увеличава силата Ви и Ви дава невероятната възможност да натрупате качествена мускулна маса по време на Вашите тренировки. Освен това формулата му съдържа DIM. Това вещество преобразува активните естрогени в тялото Ви в едни неактивни метаболити на естрогена. В последствие се достига до освобождаване на тестостерон и така неговите свободни нива се увеличават многократно.

Endotest Pro съдържа и Rhodiola Rosea. Това е съставка, която е много мощен и изцяло естествен адаптоген. Така Вашият организъм ще се справи по-лесно с промените в средата, в която живеете. Също така тази съставка е добра и против стрес. Посредством нея Endotest Pro ще увеличи Вашите мускули и ще им осигури качествен растеж и изключителна здравина за още повече сила и мощ.

Формулата на този продукт е снабдена и с екстракт Vitex. Неговата роля е свързана с подтискане на освобождаването на пролактин от Вашата хипофиза. Освен тази съставка Endotest Pro притежава и специални фитонутриенти, които предизвикват стимулиране на Вашия апетит и освен това подобряват нивата на тестостерон в тялото Ви най-вече след прием на стероиди.

Начин на употреба: 3 капсули от Endotest Pro от два до три пъти дневно

изпрати запитване за продукта

756e1a83df1a38f713ccded9b198d97a.gif

Техническо описание

Съставки
Трибулус (Бабини зъби)
Отзиви

SAN Endotest Pro

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение