SAN ElixAIR HGH

SAN
3532-5644
77,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

 Как Ви звучи възможността, да изглеждате значително по – млади, да имате младежки тонус и енергичност, перфектна стегната кожа и безупречна физика? И то само за 8 седмици! Смятате, че е невъзможно? Нека Ви представим SAN ELIXAIR HGH. Тази хранителна добавка, съдържа напълно безопасни и научно изследвани  ефективни съставки, които ще засилят функцията на ключовия хормон  HGH.

HGH е хормон, който помага на вашите клетки, кости и мускули да растат по време на детството, до  зрялата възраст. След 25  годишна възраст, нивото на  HGH намалява с всяка изминала година и Ви лишава от вашия младежкия вид. В действителност след  30 годишна възраст, вече  не успявате  да произвеждате  достатъчно HGH за поправка  на всекидневните щетите, които получават телата Ви. Още по-лошо, HGH  продължава да намалява и процесите на стареене се ускоряват.

 ELIXAIR HGH ще работи във ваша полза, като ще повиши нивото на HGH и ще спомогне за поддържането на здравословни нива на тестостерона. HGH ще помогне да подобрите вида на вашата кожа, ще поддържа здрави вашите кости, ще подобри вашата умствена дейност, ще стимулира имунната Ви система и ще Ви отърве от досадните подкожни мазнини. ELIXAIR HGH прави възможно всичко това, благодарение на своите съставки.
 L-Dopa или известен още като  допамин. Той доказано ще увеличи нивата на HGH, което ще повиши вашата жизненост и ще забави процесите на стареене. Също така, допамина нормализира кръвното налягане, поддържа нормални нива на холестерола и кръвната захар. Когато го приемете преди лягане, допамина ще увеличи производството на HGH по време на сън. Това ще Ви помогне да се възстановите пълноценно и да изглеждате наистина тонизирани.

ELIXAIR HGH  активира субстрат, известен като HICA. Той ще Ви осигури чистия мускулен растеж, възстановяване на мускулите и ще ги предпази от катаболните процеси. Тези процеси възникват естествено след тренировка, и заради тях може да изгубите част от своите мускули. С ELIXAIR HGH това няма да се случи.

Алфа-GPC -  е получен от високо пречистен соев лецитин. Научно доказана е способността на това съединение, да повишава нивото на HICA, дори при възрастен индивид. Ползата за Вас е, че Алфа-GPC ще подбри предаването не сигнали между невроните. Това ще засили вашето фокусиране, умствените Ви функции, ще засили вашите рефлекси и заедно с това ще Ви релаксира.

ZMA (цинк монометионин и магнезиев аспартат) – тази съставка подобрява функцията на простатата при мъжете и нормализира нивата на тестостерона.

ELIXAIR HGH е изцяло натурален суплемент, без странични действия. Той ще Ви помогне да се чувствате бодри, тонизирани и млади, без да има опасност от пристрастяване.

Начин на употреба: Приемайте  4 капсули 60 минути преди лягане.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

SAN ElixAIR HGH

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение