SAN 100% Pure Platinum Whey

SAN
r4l-3969
70,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

100% Pure Platinum Whey

Качвайте чисто...отървете се от мазнините!!!

100% PurePlatinumWheyе специално създаден за активни спортисти, който се нуждаят от повече анаболни вещества, които да поддържат една изключително висока активност.

Ако целта ви е да натрупате нечовешка сила и маса, тогава задължително трябва да добавите 100% PurePlatinumWheyкъм вашата диета. 100% PurePlatinumWheyе специално разработен да се бори със следтенировачните катаболни процеси, като бързо се абсорбира в кръвообъщението и по този начин съдейства за появата на динамични анаболни процеси, които могат да продължат до 4 часа.

В няколко научни изследвания се доказва, че 100% Pure Platinum Whey увеличава силата и масата. Независимо клинично изследване разкрива истинските качества на 100% Pure Platinum Whey.

В края на изследването се установява, че групата от хора употребили 100% Pure Platinum Wheyса качили 3.2 кг чиста мускулна маса, като успоредно с това са стопили и телесни мазнини. При другата група, употребила 5 различни протеина, не се забелязват почти никакви промени с изключение на леко подобрен метаболизъм и нищожно покачване на масата.

Протеиновата смес, която можете да откриете в 100% Pure Platinum Wheyе тествана срещу много други протеинови добавки. В проучването са били включени 25 човека, които активно се занимават се с фитнес и бодибилдинг, като едната група е приемала 100% Pure Platinum Whey, а другата 5 различни протеина . Те са били оценявани по 3 основни показателя: сила, маса и нива на телесни мазнини.

изпрати запитване за продукта

44ecb967b59fd82de931befdd9ea1eec.png

Техническо описание

Съставки
Суроватъчен протеин
Отзиви

SAN 100% Pure Platinum Whey

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение