• Намалена цена

ALL AMERICAN EFX Test Charge

All American EFX
3547-5667
  • Естествен продукт
  • Без прохормони

 

145,00 лв.
119,00 лв. Спестявате 26,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

ТEST CHARGE е нестероиден продукт, без прохормонни. Той е изцяло природен активатор на тестостерон, който работи с естествените физиологични процеси в тялото и спомага за увеличаването на нивото на свободния тестостерон. Тази високотехнологична формула комбинира някои от най-мощните (законни за употреба) анаболни вещества, които са познати на човека. Едно от тези нови съединения, открито за първи път сега, се нарича Tаксадрал. Това вещество се среща само на ЕДНО място в целия свят. И ние сме ЕДИНСТВЕНАТА компания, която прибира реколтата и извлича това анаболно злато от него!

"Тайната" на Флекс Уилър сега е разкрита!

ТEST CHARGE е "тайното оръжие", което живата легенда на IFBB Флекс Уилър, използва по време на своето преобразяване без наркотици. Тази невероятна формула се пази строго секретно в нашите офиси вече над 3 години. Но сега за пръв път, както продуктът ТEST CHARGE така и неговата невероятна история бяха най-накрая разкрити на обществото.

"Някои от вас може би не знаят това, но преди 3 години аз станах съдружник, управляващ All American EFX. Моментът не би могъл да бъде по-подходящ, тъй като това се случи точно в ранните етапи на изследване и проучване на ТEST CHARGE R&D. Проблемите, които имах бяха добри доказателства, така че аз бях повече от нетърпелив да изпробвам продукта върху себе си и да допринеса за неговото усъвършенстване. Така, след 3-годишно изследване и развитие на продукта, All American EFX и аз сме развълнувани най-накрая да споделим ТEST CHARGE с вас."

Това трябва да бъде един от най-стимулиращите продукти, който някога сме произвеждали. Поради тази причината аз успях да завърша моето преобразуване, да избягам от хормоно-заместителна терапия и да премина към спорт без дрога, а също да имам друго дете. Това е една удивителна технология ... ... и се надявам, че като използвате ТEST CHARGE той ще ви помогне колкото се може повече, както помогна и на мен!"
- Флекс Уилър, легенда на IFBB и жив пример.

Някои смятат, че резултатите му просто бяха прекалено добри за да са истински!

Те казаха, че това не било възможно. Че нямало начин Флекс да изгради тези мускули, освен ако той не е приемал нещо "малко по-силно" от витамини! Е познайте какво? Той приемаше ТEST CHARGE! Ето защо Флекс бе подложен на произволно изследване, само за да докаже на хората, че този продукт наистина си струва. Ние дори публикувахме резултатите му, които могат да бъдат видени от целия свят тук.

Но не приемайте нашата дума за чиста монета, дори и тази на Флекс!

Вземете своя собствен ТEST CHARGE комплект точно сега и изпитайте неговите бързодействащи, високопотентни ефекти върху себе!

Начин на употреба: За отлични резултати се препоръчват две дози ТEST CHARGE на ден. Вземете първата доза (1/2 капкомер), сутрин на гладно, а втората доза (1/2 капкомер) вечер преди лягане. Приемайте продукта всеки ден в продължение на 30 последователни дни. След завършването на цикъла направете 7 дни почивка, преди да го повторите отново.

Предупреждение : ТEST CHARGE е изключително мощен, изптан продукт. За екстремни резултати, потребителите на продукта трябва да тренират с максимална интензивност и да спазват богата на хранителни вещества, висококалорична диета.

изпрати запитване за продукта

71e3e27cb0438f4b03bd691c0da634f7.jpg

Отзиви

ALL AMERICAN EFX Test Charge

  • Естествен продукт
  • Без прохормони

 

Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение