• Намалена цена

ALL AMERICAN EFX Kre-Celazine

All American EFX
3557-5686
  • Специализирана формула
  • Поддържа здравината на ставите
  • Патентована формула
71,00 лв.
60,00 лв. Спестявате 11,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Поддържа здравината на ставите!
Гъвкави и подвижни стави!

Какво представлява продуктът Kре–Целазин ?

Kре-Целазин е патентован продукт, който е предназначен да поддържа здравината на ставите, тяхната гъвкавост и подвижност. Kре-Целазинът има сложно съдържание, състои се от съединяването на Kре-Алкалин (разработен по Американски патент # 6, 399, 661) с естерифицирана мастно-въгленна киселина. Процесът на естерификация прави мастната киселина устойчива, така че тя не реагира на кислорода. (Kре-Целазинът не е естерифициран креатин, мастните киселини са естерифицирани).

Как действа Kре-Целазин ?
Kре-Целазинът е уникален продукт с многофункционално действие, ето защо неговият състав е толкова ефикасен.

Първа част : Тялото се състои от огромно количество клетки, разделени според разнообразието от видовете и функциите, които изпълняват. Клетъчната мембрана представлява една добре организирана структура, която разделя и защитава отделните компоненти на клетката от съседните клетки и от външния свят. Едни от основните компоненти на клетъчната мембрана са структурните липиди. Тези липиди регулират хранителните вещества, минералите, електролитите и другите съединения, които проникват през нея. Тази рагулация е от решаващо значение за правилното функциониране и здравината на отделната клетка.

Kре–Целазин поддържа целостта и правилното функциониране на клетъчната мембрана. Той снабдява мембраната с една идеална смес от липиди, които поддържат нейната функция . Голямото количество стресови фактори в тялото могат да нарушат активността на липидите и да нанесат вреди върху основното функциониране и здравината на мембраната и на клетката. Тази реакция уврежда мембраната и води до смъртта на клетката. Kре–Целазин подпомага пропускателните способности на клетъчната мембрана и поддържа функцията й. Резултатът от него е по-ефективното транспортиране на течности през клетъчната мембрана и увеличаване на количеството на млади клетки в нея.

С нарушаването на целостта на клетъчната мембрана от вътрешните и външните стресови фактори започва да се увеличава и броят на бързите процеси на стареене, които могат да бъдат предизвикани от възрастта, диетичните режими, свободните радикали, стреса или други негативни влияния, които стимулират или втвърдяват клетъчните мембрани. Kре–Целазин започва да поддържа тялото на една кумулативна основа. Kре–Целазин поддържа гъвкавостта на ставите и липидната структурата на клетъчната мембрана. Едно от множеството качества на Kре – Целазина е тази уникална поддръжка на клетъчната мембрана,която води до здравословното остаряване.

Kre-Целазин снабдява тялото с нужният му глюкозамин за да излекува възпалените ви стави и сухожилия, без никакви странични ефекти.

начин на приемане: 1-2 капсули дневно

изпрати запитване за продукта

Отзиви

ALL AMERICAN EFX Kre-Celazine

  • Специализирана формула
  • Поддържа здравината на ставите
  • Патентована формула
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение