Body Attack Beef Amino Liquid

Body Attack
4280-7263
  • Съдържа близо 13 мг. левцин;
  • Богато съдържание на ВСАА;
  • Съдържа целия спектър на есенциални (незаменими) аминокиселини;
60,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Beef Amino Liquid са комплексни аминокиселини извлечени от телешко месо от марката Body Attack.Тези четири аминокиселини са особено важни за ставите и доброто функциониране на метаболизма, и са в много по-голяма концентрация в  Beef Amino Liquid, отколкото в конвенционалните храни. За да си набавят  10 гр. белтъчини, човек ще трябва да пие почти 3 литра мляко на ден или да яде 2 кг. картофи.
В дневна порция (60 мл) на Beef Amino Liquid се съдържа 33 гр. протеин от които 2,1 гр. BCAA от колагенов телешки протеин.
Beef Amino Liquid съдържа още 4 мг. витамин B6 в дневна доза.
Витамин В6 е жизненоважен хранителен елемент за нашето тяло, тъй като той участва в над 100 метаболитни процеси. В енергийния метаболизъм, той участва в процесът на преобразуване на основните хранителни вещества (въглехидрати, мазнини, протеини), от които тялото се нуждае, например производството на топлинна енергия, мускулна дейност и синтеза на протеини (мускулния растеж). Витамин В6 също играе важна роля в други метаболитни процеси, например при образуването на червени кръвни клетки, невротрансмитери и може да допринесе за нормалната имунна функция

Начин на употреба: Приемайте 1 доза пред и след тренировка. Приемайте и 1 доза след всяко хранене.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Body Attack Beef Amino Liquid

  • Съдържа близо 13 мг. левцин;
  • Богато съдържание на ВСАА;
  • Съдържа целия спектър на есенциални (незаменими) аминокиселини;
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение