Myprotein MYPRE

Myprotein
1001
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Повишава осезаемо енергията
  • Повишава азотния баланс
  • Намалява умората в мускулите
65,99 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Какво представлява Myprotein MYPRE?

Myprotein MYPRE е силен предтренировъчен продукт, с помощта на който ще подобрите силата,енергията и постиженията си в залата. Myprotein MYPRE съдържа изключително богата комбинация от активни съставки:

Креатин ( 4гр. ) - Myprotein MYPRE съдържа във формулата си 4 различни вида креатин – Креатин Хидрохлорид, Креатин Етил Естер, Креатин монохидрат и Креатин CreaPure , които подобряват физическата издръжливост и силата по време на интензивни натоварвания.

Кофеин ( 400мг. ) - Myprotein MYPRE съдържа комбинация от кофеин и екстракт от гуарана, за да постигне максимално съдържание на кофеин от 400мг. в 2 мерителни лъжички. С помощта на тези две съставки ще подобрите фокуса и тонуса.

Аминокиселини ( BCAA ) - Myprotein MYPRE доставя 4гр. BCAA на доза в съотношение 2:1:1. Също така Myprotein MYPRE съдържа и бленд от комплексни аминокиселини, с допълнителни 800мг. левцин на доза.

Витамини и минерали: Myprotein MYPRE съдържа голямо количество Пантотенова киселина , Витамин B6 ,витамин B12 , Ниацин и Рибофлавин, с помощта на които ще преодолеете умората.

Myprotein MYPRE съдържа комбинация от Бета аланин, Цитрулин малат, Л-Аргинин, Д-аспартова киселина ( общо 6гр.) и 1гр. Агматин сулфат и Бетаин.

Myprotein MYPRE е подходяща хранителна добавка за всеки, който иска да подобри постиженията си в залата,да покачи мускулна маса и да бъде фокусиран и мотивиран за всяка тренировка.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза , 30 мин. преди тренировка. Приемайте Myprotein MYPRE само в тренировъчни дни!

                                  

изпрати запитване за продукта

5c390f442df59704f4e1804ea62eda8c.jpg

Отзиви

Myprotein MYPRE

  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Повишава осезаемо енергията
  • Повишава азотния баланс
  • Намалява умората в мускулите
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение