• Намалена цена

Controlled Labs Blue Growth

Controlled Labs
467-1299
  •  По-дълбок и пълноценен сън
  •  Покачване на мускулната маса и сила
  •  Поддържа общия тонус
100,00 лв.
75,00 лв. Спестявате 25%
Без данък
Разфасовка
Количество

Стимулиране нивата на Хормона на Растежа
- По-дълбок и пълноценен сън
- Покачване на мускулната маса и сила
- Поддържа общия тонус
- Здраве за кожата и сексуални ползи
- Не е нужна следцикълна терапия след приема на Blue Growth
 
Растежа и възстановяването са най-важните фактори за успеха на бодибилдърите и атлетите. Тези два елемента могат да създадат един победител или да го пречупят по пътя към успеха.За да постигнат това редица професионалисти и любители прибягват до помощта на медикаменти, като един от тях е Хормона на растежа.
 
Наред с изключителните му качества за покачване на мускулната маса и сила и общо възстановяване, Хормонът на растежа има и своите опасни последици.
 
Но нивата на хормона на растежа в тялото, могат да бъдат стимулирани и по естествен и безвреден път, чрез действието на различни билки и източници от природата. Затова специалистите от Controlled Labs са създали една от най-комплексните и ефективни формули, за естественото стимулиране на хормон на растежа и това е Blue Growth!
 
Blue Growth е продукт , в който е овладяно действието на няколко силни билки стимулиращи секрецията на хормона на растежа. Наред с това те са предпазливо комбинирани с няколко други компонента, чието основно действие е подобряването на съня, друг силен фактор за възстановяването и покачването на мускулна маса.
 
Единственията продукт от тази величина, която може да покачи по безвреден начин нивата на хормона на растежа е Blue Growth. Blue Growth ще ви помогне не само да увеличите цялостното си представяне в тренировките, но ще оптимизира вашият сън, възстановяване и сексуална издръжливост.
 
Blue Growth успешно комбинира няколко съставки, всяка от които има своето специфично действие.
 
- Safed Musli (Chlorophytum Borivilianum) - традиционно се използва в аюрведическата медицина, като вещество повишаващи либидото. Основните действащи вещества в билката са така наречените сапунини, които имат силно терапевтично действие. Сапонините също така въздействат върху тестостерона, оставяйки следи от стигмастерол и хекогенин.И двете вещества въздействат върху покачването на мускулна маса и възстановяването.
 
- Мукуна, Кавча (Mucuna Pruriens) - Кавча е увивно растение, което съдържа L-dopa, и се използва от стотици години в Индия при Паркинсон. L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Допаминът играе главна роля за това да се чувстваш активен и млад; за постигане на увереност и мотивация, точно това което очаквате от Blue Growth.
 
- Глицерофосфохолинът - GPC или alpha-GPC - е вещество, от което се образува глицерол-три-фосфат и холин. Приемайки GPC се увеличават нивата на холина, увеличавайки холина, увеличавате и нивото на ацетилхолина.
 
- Л-Теанин (L-Theanine) - способства за намаляване на психическия и физическия стрес чрез ясно изразеното си успокояващо действие, както и да подобри познавателната функция и настроението. Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка.
 
- Л-Карнитинът има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност. Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn® (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура. GlycoCarn® е форма на Л-Карнитин, която е важна част от състава на Blue Growth.
 
Тя има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване. GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn® повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.
 
- Camellia Synesis – Източник на полифеноли и зелен чай, силно антиоксидантно действие, подобрява сърдечната дейност и успокоява.
 
- Griffonia Simplicifolia - Това е растение, което съдържа 5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP. Това е аминокиселина, която подобрява настроението, намалява апетита, което води до регулиране на телесното тегло, има успокояващо действие и подобрява съня.
 
Кой е казал, че се нуждаете от коварни странични ефекти за да покачите вашата мускулна маса? Сега ще можете безпроблемно да изтреляте към победата вашите резултати с помощта на Blue Growth!
 
Начин на употреба : За оптимални резултати да се приемат 5 капсули, 30-60 минути преди сън.
 

изпрати запитване за продукта

eafecb028b5b69e681b65abedffeb6ed.jpg

Отзиви

Controlled Labs Blue Growth

  •  По-дълбок и пълноценен сън
  •  Покачване на мускулната маса и сила
  •  Поддържа общия тонус
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение