• Намалена цена

Myprotein Peanut Butter

Myprotein
4678-8061
  • 100% натурални фъстъци
  • Без добавени сол, захар или палмово масло
  • Натурален източник на белтъци
26,49 лв.
19,49 лв. Спестявате 26%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Какво представлява Myprotein Peanut Butter?

Myprotein Peanut Butter е фъстъчено масло с уникален вкус, предоставящо големи количества белтъци, въглехидрати и мазнини, извлечени от 100% био фъстъци. Myprotein Peanut Butter не съдържа нищо друго освен фъстъци!

Myprotein Peanut Butter е добър източник на протеин, а също така има високо съдържание на витамин Е и магнезий. Магнезият, съдържащ се в Myprotein Peanut Butter, ще подобри общото състояние на тялото и ще подобри издръжливостта, а освен това ще помогне на мускулите да се възстановяват бързо и качествено.

Фъстъците, използвани за направата на Myprotein Peanut Butter са отгледани в био полета и са със запазени качества и свойства. Myprotein Peanut Butter е най-добрият избор, когато става дума за натурално фъстъчено масло, тъй като то е изключително чисто, без излишни добавки и овкусители.

Myprotein Peanut Butter съдържа моно и полиненасистени мазнини, които подобряват нивата на холестерол и обогатяват диетата на всеки трениращ. Myprotein Peanut Butter може да бъде добавяно към шейкове, смутита и всякакви видове ястия.

Myprotein Peanut Butter е идеално за намазване върху оризовки, крекери, хлебчета или плодове. С помощта на Myprotein Peanut Butter може да обогатите съдържанието на протеиновия си шейк, а освен това може да го ползвате преди тренировка като източник на дълготрайна енергия.

Начин на употреба: Приемайте 1-3 лъжици дневно. Може да се използва като добавка към всякакви видове шейкове и смутита.

изпрати запитване за продукта

65ece26c5b943054f1e43848c9f3ba73.jpg

Отзиви

Myprotein Peanut Butter

  • 100% натурални фъстъци
  • Без добавени сол, захар или палмово масло
  • Натурален източник на белтъци
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение