• Намалена цена

Controlled Labs Blue Gene

Controlled Labs
472-1298
  • Подобрява вашият хормонален баланс
  • Повишава притока на кислород до клетките
110,00 лв.
82,50 лв. Спестявате 25%
Без данък
Разфасовка
Количество

Blue Gene е хранителна добавка, проектирана да повишава работния капацитет на митохондриите, да подобрява вашият хормонален баланс, както и по време на интензивна тренировъчна активност да повишава притока на кислород до клетките, резултата от което е повишаване на издръжливостта и ускорено мускулно възстановяване. Blue Gene е изцяло естествен, натурален, не съдържа стимуланти и забранени съставки, докато ефектът е неповторим – увеличена издръжливост, сила, изключително бързо възстановяване и премахване на мускулна треска.

Цисус (Cissus) е натурална съставка, която притежава силно антикатаболно въздействие и предпазва структурата на мускулатурата. Цисус подобрява доставката на хранителни вещества и кислород до тъканите, притежава противовъзпалително действие и облекчава болезнеността на мускулите. Цисус подобрява заздравяването на сухожилията и ставните връзки, подсигурява тяхната стабилност, за да могат те да издържат на тежки натоварвания (особено важно при работа с големи тежести).

Л-Карнитинът има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност. Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn® (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура. GlycoCarn® е форма на Л-Карнитин, която има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване. GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn® повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Екстрактите Carao и Catuaba работят успоредно с други съставки във формулата, за да подобрят доставката на кислород до мускулните клетки, да повишат силата ииздръжливостта.Тяхно друго положително въздействие е повишаване на либидото.

Кверцетин (Quercetin) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba) повишават циркулацията на кръвта през капилярите, повишават кръвопотока към тъканите и дават на активните атлети значителен прилив на енергия и издръжливост в отсъствието на стимуланти.Тази формула укрепва имунната система, тя притежава силни антивирусни, антиалергенни и антиоксидантни свойства. Blue Gene намаля умората, подобрява възстановяването между повторенията, дава издръжливост и желание за тренировка.

Останалите съставки във формулата са подбрани и работят успоредно за да подобрят кръвопотока, да повишат доставката на кислород и хранителни вещества към клетките, да повишат по естествен път нивата на хормоните и нивата на свободния тестостерон.

Тренирайте по-интензивно от всякога... Сега Blue Gene може да ви даде това което търсите – издръжливост, сила, по-бързо и по-качествено възстановяване!

Начин на употреба : Една доза, 45 мин преди тренировка.

- Повишаване на издръжливостта и силата;
- Ускоряване на възстановяването;
- Повишаване нивата на хормоните по естествен път
- Без стимуланти и забранени вещества;

изпрати запитване за продукта

69ed8a7aa08c1b29a06c269b6a189dbf.jpg

Отзиви

Controlled Labs Blue Gene

  • Подобрява вашият хормонален баланс
  • Повишава притока на кислород до клетките
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение