Prozis Creapure® Creatine Monohydrate

Prozis
4977-8966
  • Микронизиран креатин
  • Увеличава мускулната маса
  • Подобрява силовите постижения
39,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Креатинът подпомага изграждането на чиста мускулна маса, подобрява производителността на тренировката, увеличава силата и мощта. Той също така предлага терапевтични ползи, включително предотвратяване на изчерпване на ATP, стимулиране синтеза на протеини и увеличаване на клетъчните обеми.
Креатин монохидрат е най-силно изследваната и тестваната във времето хранителна добавка в света. За която можете да сте сигурни, че работи.

Приемът на Креатинът води до подобряване на концентрацията, по-висока издръжливост, и по-бързо възстановяване.
Creapure ® е първокласна марка на креатин в световен мащаб. Creapure ® е уникална в начина, по който тя се пречиства, за да се елиминират потенциално вредните примеси, които често се срещат в други креатинови продукти. Това, че суровината е Creapure ви гарантира 99.99% чистота на продукта.

Микронизиран креатин се произвежда чрез процес, който разгражда креатиновите молекули в по-малки частици. Микронизираният креатин се разтваря изключително добре в течност, тъй като се абсорбира бързо в храносмилателната система.

Начин на употреба: Приемайте по една чаена лъжичка (5 г) микронизиран креатин монохидрат след тренировка, разтворени в 240 мл на вода или в любимата си напитка.

Ревю на Prozis Creapure

изпрати запитване за продукта

2a6aed55bcb1d9c264d4d1ea84ade98c.png

Отзиви

Prozis Creapure® Creatine Monohydrate

  • Микронизиран креатин
  • Увеличава мускулната маса
  • Подобрява силовите постижения
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение