Prozis Cranberry Extract 600 mg

Prozis
5032-9012
  • Натурален растителен екстракт
  • Ефикасна при инфекции на пикочните пътища
  • Мощен антиоксидант
23,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Ефективно предотвратяване на инфекции:
Отделителната система е често засегната от инфекции на пикочните пътища. Органи като пикочния мехур и уретрата често развиват бактерии, което води до постоянна болка и дискомфорт.
Няколко клинични проучвания са установили, че екстрактът от червена боровинка предотвратява инфекции чрез спиране на бактериите да се прикрепят към стените на пикочните пътища и покочния мехур.
Това води до естествени и ефективно лечение и превенция на инфекциите на пикочните пътища. По този начин се избягват нежеланите странични ефекти на антибиотиците, които често се използват в такива случаи.
Противораков агент:
Екстрактът от червена боровинка е богат на един клас от хранителни вещества, наречени фитохимикали, като проантоцианидин олигомери, флавоноли и антоцианин гликозиди и тритерпеноиди. Тези различни фитохимикали имат мощно антиоксидантно действие, което е установено, че инхибира растежа на раковите клетки, в някои случаи дори убива раковите клетки.
Свързаните с възрастта клетъчни дегенерации и заболявания, често са причинени от свободните радикали, които се произвеждат вследствие на клетъчното окисление.
Фитохимикалите в екстракта от червени боровинки могат да забавят окислителните процеси и свободните радикали, като допринасят за предотвратяване на няколко вида рак и на клетъчните дегенеративни условия.
По-добро здраве и тонус:
Екстрактът от червена боровинка има значително количество витамин С, който е от жизненоважно значение за заздравяване на рани и превенция на заболявания. Екстрактът от червена боровинка също е отличен източник на диетични фибри, предоставяйки регулиране на кръвната захар и ефективно помага при запек.
Екстрактът от червена боровинка също може да повиши нивата на витамин К и витамин Е в организма, предоставя и минерали, които са от съществена важност за функциите на организма.
Освен това флавоноидите в екстракта от червени боровинки могат да подобрят здравето на сърдечносъдовата система чрез намаляване на общия и LDL холестерол.
Учените също така установили положителна корелация между консумация на червена боровинка и подобрения върху здравето на зъбите, тъй като те са открили флавоноиди намаляващи риска от развитие на зъбен кариес, тъй като предотвратява развитието на бактерии върху зъбната повърхност.
Всички тези елементи, в комбинация ще ви помогнат да запазите здравето си и да подобрите общото си благосъстояние.
Prozis Foods Ви представя екстракт от червена боровинка от 600 мг, добавка, която ще ви накара да се чувствате по-добре.

Prozis Foods Cranberry Extract 600 мг акценти:
- Бори се с инфекциите и предпазва от усложнения в пикочните пътища
- Помага за предотвратяване на няколко вида рак
- Предотвратява окислително увреждане от свободните радикали
- Запазва здравето на клетките
- Богат на мощни антиоксидантни флавоноиди
- Естествен източник на няколко важни витамини и минерали
- Подобрява сърдечно-съдовата система
- Укрепва имунната система

изпрати запитване за продукта

d5431c520b9df2493f144ec9117476b8.png

Отзиви

Prozis Cranberry Extract 600 mg

  • Натурален растителен екстракт
  • Ефикасна при инфекции на пикочните пътища
  • Мощен антиоксидант
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение