Real Pharm Carbo One

Real Pharm
5074-9126
  • Съдържа комплекс от въглехидрати
  • Без захар
  • Без мазнини
14,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Real Pharm Carbo One е висококачествен въглехидратен енергиен комплекс, с внимателно подбрани въглехидратни източници, който е допълнително обогатен с балансирана минерална бленда, включваща калий, магнезий, калций и натрий, които възстановяват запасите от електролити и предотвратяват крампите и останалите нежелани процеси, свързани с мускулното изтощение.

Тъй като продуктът съдържа въглехидрати с различна скорост на усвояване, той осигурява постепенно и стабилно освобождаване в кръвотока, без резки пикове на кръвната захар, осигурявайки устойчива енергия и суровина за възстановяването на гликогеновите запаси на мускулите в продължение на до 1 час след тренировка или интензивни физически натоварвания. Бързото осигуряване на перфектно усвояеми енергийни вещества гарантира правилно възстановяване и желания ефект по време на „анаболния прозорец” на мускулен растеж.

Въглехидратите във формулата на Carbo One са с разнообразен и различен гликемичен индекс – малтодекстрин, фруктоза, декстроза и оризово нишесте. Това осигурява удълженото освобождаване на енергия, което прави Carbo One истински мултифункционален продукт – той е чудесен избор за прием по време на интензивни физически натоварвания, тренировка за издръжливост, бягане или колоездене на дълги разстояния, като средство за намаляване на умората или подобряване на възстановяването. Освен за атлетите в спортовете за издръжливост, като лека атлетика, колоездене, плуване и отборните спортове, Carbo One e отличен енергиен вариант и в силовите спортове – от фитнеса и бодибилдинга, през вдигането на тежести, до различните видове бойни изкуства.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 дози дневно, смесена с протеин на прах.

 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Real Pharm Carbo One

  • Съдържа комплекс от въглехидрати
  • Без захар
  • Без мазнини
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение