KFD Premium Creatine

KFD Nutrition
3457
  • Над 20 супер вкуса
  • Повишава нивата на АТФ
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Доказано увеличава силата и издръжливостта
21,49 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

KFD Premium Creatine е хранителна добавка, съдържаща 100% чист креатин монохидрат с микронизация 200 меша.

Основната функция на креатина е производство на енергия за процесите на тялото и възстановяването на енергийните нива на АТФ. Анти катаболните свойства на креатина се изразяват в подобряването на регенерацията на мускулите по време на дългите изтощителни тренировки. Креатинът помага за по-бързото възстановяване на нивата на АТФ между сериите, което води до повишена сила и експлозивност по време на тренировката. Освен това креатинът хидратира мускулната клетка, което прави вида на мускулите по-обемен и плътен. Запомнете, креатинът хидратира МУСКУЛНИТЕ клетки, много хора бъркат този факт за креатина и се притесняват от подкожна задръжка на вода - подкожната задръжка на вода се дължи изключително на високия въглехидратен прием, а не на приема на креатин.

Благодарение на безспорните си ефекти - увеличаване на нивата на АТФ, увеличаване на силата, увеличаване на чистата мускулна маса - креатинът се счита за една от най-ефективните хранителни добавки.

Креатинът е една от най-изследваните спортни хранителни добавки и с добавянето и към вашия режим можете да очаквате - повече сила, по-добро възстановяване, по-плътна мускулатура и покачване на чиста мускулна маса.

Начин на прием: Разтворете една доза - 5гр(1 лъжичка) в 200мл вода или сок. Използвайте според индивидуалните ви нужди или 2 пъти дневно - преди и след тренировка или сутрин и преди хранене.

Разгледайте още за креатин монохидрат!

изпрати запитване за продукта

b1bcc076b6bd027dfde2800c8e081372.jpg

Отзиви

KFD Premium Creatine

  • Над 20 супер вкуса
  • Повишава нивата на АТФ
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Доказано увеличава силата и издръжливостта
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2019-10-10

TOP

E tova mi e lubimiq kreatin. I vkusa e super i cenata.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение