• Намалена цена

MP Arnold Series Iron Pump

MP Arnold Series
523-2694
  • Максимална вазодилация
  • Осигурява експлозивна енергия и интензивност
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Не съдържа креатин
69,00 лв.
46,00 лв. Спестявате 23,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

 Iron Pump е пред-тренировъчна формула, която не съдържа креатин, но осигурява енергия по време на тренировка, като в същото време стимулира изграждането на мускулна маса и обем.Мощното действие на съставките с висока концентрация подпомага синтеза на азотен оксид, което води до подобряване на кръвообръщението и по-висока концентрация на кислород в мускулните клетки. Всичко това води до оптимална доставка на хранителни вещества в мускулите. Стимулантите в добавката повишават концентрацията и фокуса и подобряват мозъчната дейност. L-аргинин нитрат  е предпочитан не само заради отличното усвояване в организма, но и заради това, че аминокиселината участва активно в изграждането на мускулната тъкан.
L-глицин е заменима  аминокиселина, участваща в състава на протеините. Тя е с най-малка структура от всички аминокиселини и лесно се адаптира към по-големи верижни структури на протеини. Глицин е прекурсор на креатин, а също така поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия. L-орнитин е  необходим елемент за изграждането на имунната система. Той подпомага функциите на черният дроб, като пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. Орнитин стимулира синтеза на растежен хормон и ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Ефектът му се увеличава в комбинация с аргинин.
Глог и корен от Червено цвекло  подобряват кръвообръщението и действат съдоразщиряващо, понижават високо кръвно налягане, премахват токсините и тежките метали от организма. Iron Pump е обогатен с Vitamin B6 и B12 за оптимлано усвояване на активните съставки.

Начин на употреба : Приемайте 1 доза преди тренировка.


 
 

изпрати запитване за продукта

Отзиви

MP Arnold Series Iron Pump

  • Максимална вазодилация
  • Осигурява експлозивна енергия и интензивност
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Не съдържа креатин
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение