XCORE Multicore

XCORE Nutrition
5327-9675
 • Пълен спектър витамини и минерали
 • Формула богата на аминокиселини
 • Съдържа тестостеронова матрица
 • Обогатен с антиоксиданти и зелени храни
 • Формула за простата
 • Формула за добро храносмилане
39,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Multicore от Xcore е формула, която съдържа над 60 активни ключови съставки, работeщи съвместно за подобряване на всички физически функции и на най-взискателните спортисти. MULTICORE са много повече от мултивитамини. Това е добавка, която работи на всички фронтове на анаболизма и доставя на атлета всички съставки, които са необходими за максимални резултати
.

Човешкото тяло е една прекрасна и сложна биологична машина. Тя расте, адаптира се, реагира на стимули и предава сигнали. Благодарение на напредването на науката, ние сме в състояние да разберем все повече и повече от изключително сложните хиляди биохимични процеси, които се извършват в рамките на нашите тела.

Нещо друго, което науката ни показва с напредването си е значението на храненето за човешкото тяло. Ако тялото е лишено от определено хранително вещество, което е от съществено значение за много биохимични процеси, неговото функциониране става компрометирана. Това не се отнася само за мускулното развитие на тялото, но също така и за общото му здравословно състояние.

Ако практикувате физически упражнения, тялото ви се нуждае от още по-големи количества хранителни вещества за поддържане на мускулния растеж в сравнение с някой, който не спортува.

Най-концентрираните мултивитамини на пазара:
Нека бъдем честни, по-голяма част от мултивитаминните продукти на пазара, са посредствени и често не разполагат с основни хранителни вещества. Това, което правят, е осигуряване на недостатъчно количества от витамини и минерали, оставяйки спортиста с недостиг на тези ценни елементи. Не е ли просто разочароващо да тренираме усилено в залата, а да неможем да се развием още повече, тъй като добавките, които използваме, са със съмнително качество?

Формулата на MULTICORE е внимателно разработена, за да се поддържат различните фази на мускулния растеж, както и доброто здраве на спортиста. Тук ще Ви представим различните комплекси, които правят MULTICORE най-потентната и комплексна мултивитаминна формула на пазара:

Anabolic Support: Много малко марки предлагат мултивитамини със здравословна доза от незаменими аминокиселини и други жизненоважни хранителни вещества за стимулиране на растежа на мускулите. MULTICORE активира анаболните клетъчни механизми, с което съдействат за развитие на мускулния растеж.

Stamina и Muscle Booster: Ние включихме набор от минерали, които ще подпомогнат синтеза на АТФ, така че да можете да тренирате по-тежко.

Антикатаболен и кортизол защита: Кортизолът може да бъде описан като бича на растежа на мускулите. Изтощителните тренировки, недостатъчната почивка, емоционален стрес и лошо хранене са някои от причините, които предизвикват отделянето на кортизол в кръвта. Наличието на кортизол в нашата система означава, че анаболните процеси са в застой и че тялото става податливо на катаболизъм. MULTICORE пречи това да се случи.

Антиоксидантна формула и защита на имунната система: Един спортист може да използва до 20 пъти повече кислород, отколкото неспортуващ човек. Това води до увеличаване на производството на свободни радикали, молекули, известни с щетите си върху клетките на тялото. MULTICORE съчетава най-добрите натурални растителни екстракти, известни със своите антиоксидантни свойства, за да сведат до минимум вредата от свободните радикали.

Храносмилателен бленд Enzyme ™ & Оптимизатор на абсорбацията: Колко добър ще е един продукт, ако той съдържа големи количества от най-добрите съставки, но половината от тях, не се усвояват от тялото? Нашият храносмилателен комплекс Enzyme ™ & Optimizer, гарантира, че всички хранителни вещества се усвояват ефективно, така че да няма скъпоценни хранителни вещества, които не се оползотворяват.

Само един продукт като пълен и мощен като многоядрен Xcore Nutrition има способността да се отговори на изискванията на най-взискателните спортисти, които се стремят към бързи и задоволителни резултати.

 

 

 

 

изпрати запитване за продукта

6b8a8b07225fbfd3374e4de01b7d534d.jpg

Отзиви

XCORE Multicore

 • Пълен спектър витамини и минерали
 • Формула богата на аминокиселини
 • Съдържа тестостеронова матрица
 • Обогатен с антиоксиданти и зелени храни
 • Формула за простата
 • Формула за добро храносмилане
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение