• Намалена цена

Prozis Collagen+Magnesium Flavoured

Prozis
1608
  • Висококачествена колагенова формула
  • Обогатен с витамин C
  • Без аспартам
28,99 лв.
23,19 лв. Спестявате 20%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Prozis Collagen + Magnesium представлява синергична формула за здравето на костите, ставите и кожата.

Колагенът е най-наситеният протеин в тялото. Всъщност той е един от най-важните градивни елементи на няколко влакнести структури и помага за тяхното укрепване. Грубо казано, можете да гледате на колагена като лепило, което държи тялото заедно и помага за поддържането на здрави кости, сухожилия, хрущяли и кожа. Ето защо е станал доста популярен като хранителна добавка и като съставка в кремове за лице, лосиони за тяло и шампоани.

С напредването на възрастта, ендогенното производство на колаген намалява и започвате да забелязвате признаци на стареене във външния вид на кожата и подвижността на ставите. Също така, ако тренирате редовно и тежко или водите динамичен начин на живот, нормално е тялото Ви да не поддържа оптимално регенериране на колагена.

Можете да снабдите тялото си с колаген, добавяйки Prozis Collagen + Magnesium към балансирания си хранителен режим. Така можете да сте сигурни, че тялото ви ще се регенерира правилно. 
Prozis Collagen + Magnesium ще ви зареди с този така важен протеин - колаген.

За да бъде продуктът още по-пълноценен и да подпомогне производството на колаген от тялото - Prozis Collagen + Magnesium е обогатен с един решаващ микроелемент: магнезий. 
Магнезият е минерал, който играе роля в процеса на клетъчно делене, поддържа нормалния протеинов синтез и допринася за поддържането на здравето на костите.

Освен това Prozis Collagen + Magnesium е обогатен с витамин С, който играе роля при образуването на колаген от организма.

Като висококачествена формула Prozis Collagen + Magnesium събира всички ползи от колагена, магнезия и витамин С в дневна порция с приятен вкус. Без аспартам!
Идеален за онези, които се грижат за здравето на сухожилията, ставите и кожата си.

Начин на прием: Веднъж дневно. Една доза (12гр) се разтваря в около 200мл вода и се консумира сутрин или след физически натоварвания.

Ревю на Prozis Collagen+Magnesium

изпрати запитване за продукта

540efd3beb976b97fc105dbb5b00811c.jpg

NAN от 5 на база 0 клиентска оценка
0 клиентски отзив
Отзиви

Prozis Collagen+Magnesium Flavoured

  • Висококачествена колагенова формула
  • Обогатен с витамин C
  • Без аспартам
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение