• Намалена цена

Prozis Pancreatin

Prozis
5696-10445
  • Подобрява усвояването на протеините, въглехидратите и мазнините
  • Комбинация от храносмилателни ензими
  • Тествани съставки
  • Подобрява хранослмилането
  • Разгражда хранителните вещества в стомаха
18,99 лв.
14,24 лв. Спестявате 25%
Без данък
Разфасовка
Количество

Prozis Foods Pancreatin е мощна комбинация от храносмилателни ензими.
Всички трениращи обръщаме голямо внимание на храната, която приемаме всеки ден. Тя е изключително важна за напредъка на всеки трениращ. Но тялото ни не абсорбира храна, а хранителните вещества от нея. След което ги използва за изграждане на клетки, тъкани и жлези, както и за много метаболитни и други процеси.
Храносмилателните ензими, произвеждани предимно в панкреаса, помагат за разграждането на храните, които ядем, във вещества, които нашето тяло може да използва: - протеини в аминокиселини 
- мазнини в мастни киселини и холестерол
- въглехидрати в прости захари(глюкоза)
Някои медицински състояния, като панкреатични проблеми, целиакия и хранителни алергии например, могат да предотвратят правилното производство на храносмилателни ензими. Но дори и при отсъствие на такова заболяване и дори да се храните здравословно през повечето време, тези ензими може да не работят по най-добрия начин. Всъщност, нашият забързан и понякога стресиращ начин на живот изобщо не създава перфектна среда за храносмилане. И всеки път, когато тялото ви не разгражда правилно храната, неразградените частици пътуват до дебелото черво, където те се ферментират от бактерии, причинявайки някои неприятни симптоми като газове, подуване на корема, запек или диария.
Защо да приемате Prozis Foods Pancreatin?
Prozis Pancreatin е комбинация от три храносмилателни ензима: амилаза, която катализира разграждането на нишестето; Протеаза, която катализира разграждането на протеините; И липаза, която катализира разграждането на мазнините. Prozis Pancreatin обикновено се използва за подобряване на храносмилането, за да сте сигурни, че тялото ви получава всички необходими хранителни вещества от храната, която ядете.
В Prozis Foods Pancreatin, тези храносмилателни ензими са комбинирани в удобна дневна доза за страхотни резултати.
Уверете се, че тялото ви усвоява всички необходими хранителни вещества от храната, която ядете. С Pancreatin от Prozis Foods, можете да сте сигурни в това!

Начин на прием: Приемайте по 1 капсула преди всяко основно хранене.

изпрати запитване за продукта

5e3a0a935d040a76f4ab20fa1595eabf.jpg

Отзиви

Prozis Pancreatin

  • Подобрява усвояването на протеините, въглехидратите и мазнините
  • Комбинация от храносмилателни ензими
  • Тествани съставки
  • Подобрява хранослмилането
  • Разгражда хранителните вещества в стомаха
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение