Biotech USA CreaTOR

Biotech USA
591-1528
  • Супер креатинова матрица
  • Увеличава силата
  • Без зареждаща доза
  • Максимално усвояване
33,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Biotech USA CreaTOR

   - 5 ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ ФОРМИ НА КРЕАТИНА
   - НЕВЕРОЯТНО СИЛА И УВЕЛИЧАВАНЕ НА МОЩНОСТТА
   - ПРОДЪЛЖИТЕЛНО НАЛИЧИЕ НА КРЕАТИН
   - БЕЗ ФАЗА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ
   - БЕЗ ЗАДЪРЖАНЕ НА ВОДА

Готови ли сте за една нова реалност? Пресъздайте се с Biotech USA CreaTOR!
Всеки бодибилдър знае, че това не нещо, което може да се приема лекомислено: всяка тъкан в човешкото тяло е способна на тотална трансформация. Изисква се просто постоянство, решителност и сила на волята.
Разбира се, и малко креатин може да се окаже от полза… а видът, който използвате, е изключително важен.
Защо да експериментирате с различни видове креатинови продукти, когато можете да получите най-модерната комбинация от креатини – комбинация, което е доказала, че е изключително ефективна?
BioTech USA създаде нещо, което никой досега не беше способен да произведе. През 2011 г. обединихме най-новите разработки в сферата на креатиновите проучвания и създадохме уникален многоаспектен продукт. Забравете за предишните си преживявания с креатина – ефектите на  CreaTOR надхвърлят всичко, което някога сте изпитвали и няма абсолютно никакви странични ефекти!

Какво е това нещо в него, което го прави толкова мощен?

1. TORMatrix (1,100 мг/доза) е единствен в света на хранителните добавки. Това е алкализиран креатин с увеличен pHс нива усвояване и ефективност, които задминават далеч тези на другите креатинови съставки. CreaTOR съдържа Микронизиран креатин, най-чистата креатинова монохидратна съставка, която е достъпна. Разтваря се бързо и напълно все едно е обработен до изключително фини 180 микрона. Благодарение на невероятната степен на разтворимост, той навлиза в кръвообращението и мускулите в 90% форма на готовност за ползване.  

2. Creatine SERUM – Специална комбинация от три супер модерни съставки:

• Креатин хидрохлорид – Съставка, разработена през 2003 г., за която е доказано, че е по-ефективна от креатин монохидрат. Предотвратява подуването на стомаха, разтваря се добре, лесно навлиза в кръвообращението и не се превръща в креатин.
• АКГ – Едно ново откритие. Групата АКГ прави съставката значително по-стабилна, а оттам – се разтваря и изключително добре и се превръща в стабилно рН. Още повече, не причинява стомашни или храносмилателни проблеми. АКГ гарантира, че креатинът незабавно се доставя до клетките.
• Креатин глюконат– Креатинът и преносната му система - комбинирани. Креатин глюконат е химически свързан и с въглехидратите, което значително стимулира усвояването!

3. Коктейл “Energy Maximize”. Съдържанието на ниацин, зелен чай и естествена гуаранае комбинация, която увеличава капацитетите до максимум, така че умствено да ви подготви за възможно най-върховото натоварване с креатиновата матрица.
Ще продължавате и продължавате

   - Разширява кръвоносните съдове, подобрявайки ефикасността на снабдяването с кислород и активни съставки
   - Ускорява сърдечния ритъм
   - Подобрява концентрацията и будността

4. ATP ФАКТОР– за оптимална употреба
Калций пируват, тирозин и НАД (никотинамид аденин динуклеотид) са основните каталисти на процеса на производство на телесна енергия, т.е. цикълът на цитричната киселина. ААКГ и цитрулин малат увеличават нивото на азотния моноксид и улесняват взаимодействието между клетките, както и подпомагането на преноса на хранителни съставки и кислород. А сега на български: казано просто, тази комбинация от активни съставки гарантира, че креатиновата матрица може да упражни максималните си ефекти там, където и когато трябва.

Лесно е да се заредите с ентусиазъм, докато четете за всички полезни съставки в Biotech USA CreaTOR. Време е да приложите този ентусиазъм в употреба и да започнете пътя към невероятното мускулно изграждане.
Сега можете да вземете най-добрия наличен продукт с перфектната комбинация от съставки. Отсега нататък всичко зависи от Вас.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Biotech USA CreaTOR

  • Супер креатинова матрица
  • Увеличава силата
  • Без зареждаща доза
  • Максимално усвояване
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение