Prozis Whey Protein Fusion

Prozis
r4l-6475
  • Висококачествен протеин
  • Комплексен протеин от 3 вида суроватка - изолат, хидролизат и концентрат
  • Обогатен с аминокиселини
  • С добавени витамини и храносмилателни ензими
  • Уникален вкус
34,99 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Ваша е задачата да решите кой протеин да използвате, за да постигнете тренировъчните си цели по оптимален начин. Ние ви представяме Prozis Protein Fusion, с който Prozis искат да постигнат нов връх в съвършенството. 
Prozis Whey Fusion e протеинова матрица с добавени всички необходими съставки за мускулен растеж и възстановяване. Той е причината да започнете да тренирате по-тежко.
Prozis Whey Protein Fusion е съвършена формула "всичко в едно"! Тази супер комбинация играе ключова роля, освобождавайки есенциални аминокиселини в различни етапи от деня, за да бъдат мускулите ви снабдени с градивни частици постоянно. С Prozis Whey Fusion няма да имате търпение да посетите фитнес залата.
Усетете мощта на тази синергична формула.
Формулата на Fusion включва оптимизирана смес от суроватъчен хидролизат, изолат и концентрат, обогатен с креатин, BCAA, глицин и глутамин, за да стимулира растежа и поддържането на мускулите. Протеиновата матрица в Prozis Whey Fusion е с висока бионаличност, а комбинацията на суроватъчен протеин в нея дава на тази добавка една от най-високите нива на абсорбация на пазара, за да заредите мускулите си за максимален растеж.
Мощната формула е обогатена и с витамини, защото те са от ключово значение за протичането на множество процеси в организма. Още по-важно е значението им за трениращите хора, подложени редовно на тежки натоварвания.

Подсилен с DIGEZYME® MULTI-ENZYME COMPLEX

Prozis Whey Protein Fusion се отличава с патентования комплекс DigeZyme®, бленд от храносмилателни ензими, която включва амилаза, протеаза, целулаза, лактаза и липаза. Тези ензими са устойчиви на стомашните сокове и помагат за разграждането на протеините по време на храносмилането като се подобрява тяхното усвояване от организма и в крайна сметка от мускулите. Освен това ще подпомогнат цялостното храносмилане и ще избегнете поддуването, което е добре познато на всички трениращи консумиращи повече протеин.

Prozis Whey Protein Fusion съдържа най-бионаличните протеинови източници. За разлика от други протеинови добавки, които смесват няколко различни протеинови източника - включващи соя и други непълноценни протеинови източници. 
Prozis Whey Protein Fusion ви осигурява само най-пълноценния и с най-висока бионаличност източник - суроватъчен протеин.

Начин на прием: Приемайте от 1 до 3 дози дневно. Добавете 1 мерителна лъжичка (31гр) в 250-300мл вода. Консумирайте сутрин, преди и след тренировка или по всяко време на деня, когато имате нужда от прием на протеин.

Разгледайте още за протеин на прах!

изпрати запитване за продукта

1d6cbc534fdcf26b6c3c9e3218329962.jpg

Свързани продукти

Отзиви

Prozis Whey Protein Fusion

  • Висококачествен протеин
  • Комплексен протеин от 3 вида суроватка - изолат, хидролизат и концентрат
  • Обогатен с аминокиселини
  • С добавени витамини и храносмилателни ензими
  • Уникален вкус
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение