Biotech USA Creatine Transport

Biotech USA
593-1527
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Подпомага възстановителните процеси
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Намалява катаболните процеси
38,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Креатинът може да се открие в мускулната тъкан в човешкото тяло. Той е комбинация от 3 аминокиселини (aргинин, глицин, метионин). Креатинът осигурява енергия на мускулите за бързи движения. Цялото количеството складиран в тялото креатин е в мускулната маса (мастната тъкан не съдържа креатин).

Човек със средно тегло 70  kg може да “складира” 120 g креатин. Вегетарианците имат по-ниско ниво на креатин. Човек изразходва около 2 g креатин дневно. Разбира се, атлетите се нуждаят от по-голямо количество в зависимост от мускулната си маса и интензивността на спортната си активност. Ефективността на креатина е потвърдена от тези, които тренират интензивно силови спортове. Tова е така, защото креатина ускорява възстановяването на енергийният източник за мускулите - ATФ.

Спортисти, които се занимават с бодибилдинг, вдигане на тежести, бойни изкуства, спринт използват много тази допълнителна енергия! Ако заредите мускулите си с креатин, той подобрява вашите постижения и мускулен размер. Приемането на креатин с прости въглехидрати води до увеличаване на усвояването чрез ефекта на инсулиновата секреция, затова Creatine Transport System на Bio Tech USA има уникален въглехидратен комплекс - рибоза, декстроза и малтодекстрин.

Тауринът е заменима аминокиселина, която стабилизира клетъчните мембрани. Taуринът има инсулинопододобен ефект, позволявайки по-добро отлагане на глюкоза, аминокиселини и креатин в мускулите, което означава повече мускулна маса и енергия за тренировка. Алфа липоевата киселина е антиоксидант, който неутрализира токсините в тялото и намалява отлагането на въглехидратите като мазнини.

Аминокиселината L-глутамин е най-често срещаната аминокиселина в свободна форма в мускулната. Подобно на други аминокиселини L-глутаминът играе жизненоважна роля в протеиновия метаболизъм и възстановяването на мускулите. L-глутаминът е необходим не само за мускулната тъкан, но в големи количества и за имунната система и за храносмилателната система. Aргининът спомага за секрецията на растежния хормон. Витамините и минералите са необходими за всички атлети, които искат добри постижения.

Доза:
Смесете 50 g creatine transport sistem с 300 - 400 ml вода. Може да приемате по една доза:
- 30 мин. преди тренировка
- веднага след тренировка

Първите 5 дни заредете с две дози на ден - една сутрин и една следобед.
След това - по 1 доза (25 - 100g) дневно, с  вода.

За най-добър резултат:
- в тренировъчен ден изпийте и една доза 30 - 60 минути преди тренировка .
- в не тренировъчен ден - една  дози сутрин, преди закуска.

изпрати запитване за продукта

Отзиви

Biotech USA Creatine Transport

  • Повишава силата и издръжливостта
  • Подпомага възстановителните процеси
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Намалява катаболните процеси
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение