Natrol Horny Goat Weed

Natrol
6097-11288
  • Мощен тестостеронов стимулатор
  • Подобрява сексуалната функция
  • Стимулира мускулния растеж
  • Подпомага доброто кръвообращение
35,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Какво представлява Natrol Horny Goat Weed?
В този продукт на Natrol са комбинирани няколко синергично действащи съставки, които повишават мъжкото либидо, подобряват кръвоснабдяването, оптимизират мисловната дейност, придават енергия и подпомагат мускулния растеж.
Основните съставки в Natrol Horny Goat Weed са Рогова козе трева(Horny goat weed), екстракт от Бабини зъби (Tribulus terrestris), йохимбин и мака. Този продукт ви предлага мощна комбинация от билкови екстракти за натурално оптимизиране на производството ви на тестостерон. Всички знаем колко е важен тестостерона, особено за мъжете - този хормон е важен за нормалното протичане на множество процеси в тялото и отговаря пряко за мъжкото либидо и изграждането на мускулна маса. 
Комбинацията от Horny goat, трибулус и йохимбе има за цел да стимулира натуралното производство на тестостерон в организма и да подобри кръвоснабдяването на всички тъкани в тялото. Идеално допълнение към формулата на този натурален афродизиак са екстрактът от Гинко билоба и Ниацин (вит. B3), които подпомагат производството на енергия чрез подобряване на кръвообръщението и неговото улеснение. Насърчаващото им действие върху кръвообръщението води до подобряване на сексуалното здраве, мисловната дейност и концентрацията.
Natrol Horny Goat Weed е подходящ за всички, които целят повишаване на чистата мускулна маса, тонус, енергия и повишено горене на мазнините, както и за всички целящи повишаване на либидото и половата мощ. 

Начин на прием: Една доза (2 капсули) дневно - приети сутрин или преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

8eaa9bd2d7e0223bf5b044423611922b.jpg

Отзиви

Natrol Horny Goat Weed

  • Мощен тестостеронов стимулатор
  • Подобрява сексуалната функция
  • Стимулира мускулния растеж
  • Подпомага доброто кръвообращение
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение