Prozis Cholesterol Box

Prozis
6141-11456
  • Формула за здраво СЪРЦЕ
  • За ХОЛЕСТЕРОЛ в норма
  • Съдържа ЧЕСЪН и РИБЕНО МАСЛО
  • Обогатена с НИАЦИН, ЖЕН-ШЕН и ФИТОСТЕРОЛИ
27,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Кой не иска да знае, че нивата на холестерола му са добре контролирани и, че има добро сърдечно-съдово здраве? С Prozis Cholesterol Box, заедно със здравословна и балансирана диета, всеки може да разчита на най-добрите резултати. Prozis Cholesterol Box идва в помощ на вашето сърце и сърдечно-съдова система като му помага да работи без затруднения. Имайте предвид, че от съществено значение за поддържането на здраво сърце са тези два фактора - балансираната диета и редовните упражнения!
Ето и основните съставки, които влизат в състава на Prozis Cholesterol Box:

Чесън
Той е популярно растение с разнообразни лечебни свойства. Добре познати са антибактериалните му действия, както и благотворното влияние върху сърдечносъдовата система и намаляването на лошия холестерол.

Червен ориз
Монаколин К от червен ориз, който се използва за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта е една от ключовите съставки в продукта.

Омега 3
Рибеното масло съдържа две много важни мастни киселини - EPA и DHA, които допринасят за нормалната функция на сърцето. Омега 3 обикновено се срещат в мазните риби и фитопланктона. 

Ниацин
Той е известен с много имена - витамин B3, никотинамид и никотинова киселина. Допълнителния прием на ниацин става още по-логичен ако разберете, че витаминът е водоразтворим и поради това лесно се губи при готвене. Той играе роля в много функции в различни органи и системи в човешкото тяло. Допринася за намаляване на умората, нормално протичане на метаболитните процеси и подкрепя нервната система. Ниацинът спомага за поддържане здравето на лигавиците.

Поликозанол
Поликозанолът е термин, използван за означаване на смес от липофилни (мастноразтворими) съединения, получени от восъчно покритие на кубинска тръстикова захар. Тя може да бъде направена и от други растения - пшеница например.

Женшен
Женшенът е добре проучено растение, което се използа от хилядолетия в китайската медицина. Той подобрява тонуса и настроението и подсилва защитните сили на организма.

Фитостероли
Това са растителни стероли, структурно подобни на холестерола, които действат в червата. Те имат много ниска системна абсорбция и присъстват в здравословното хранене. Много от здравословните растителни храни съдържат значително количество фитостероли. През вековете те са част от човешката диета като се срещат най-много в ядки, семена, плодове, зеленчуци и бобови растения.

Начин на прием: Приемайте от 1 до 2 капсули вечер преди сън.

 

изпрати запитване за продукта

b499688ac0c40758d5061703197e5e45.jpg

Отзиви

Prozis Cholesterol Box

  • Формула за здраво СЪРЦЕ
  • За ХОЛЕСТЕРОЛ в норма
  • Съдържа ЧЕСЪН и РИБЕНО МАСЛО
  • Обогатена с НИАЦИН, ЖЕН-ШЕН и ФИТОСТЕРОЛИ
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение