Prozis Xylitol

Prozis
6186-11539
  • 100% натурални съставки
  • Без ГМО
  • Алтернатива на рафинираната ЗАХАР
15,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Органичната серия от Prozis продължава да ни изненадва с нови предложения, който допринасят за вашето здраве. Разбира се, постигнато по натурален и безопасен начин.

Ксилитолът е естествено срещащо се съединение, намиращо се в много растения, включително плодове и зеленчуци. Широко използван като заместител на захарта, веднъж попаднал в устата, той не се превръща в киселини, които причиняват разпадане на зъбите. Заместването на захарта с ксилитол следователно допринася за поддържане на минерализацията на зъбите и за намаляване на нивата на бактериите, причиняващи разпад, в слюнката.

Известно е, че потреблението на захар се е увеличило, особено при децата, което води до здравни проблеми като зъбен кариес. Тази реализация се очертава сред обществеността и професионалистите в световен мащаб, като се подчертава значението на намаляването на приема на захар.

Подсладители като ксилитол може да бъде 300-400 пъти по-сладък от захарта, така че само малко количество може да осигури същата сладост!

 

Начин на прием: Една чаена лъжичка захар (3-5гр.) се развнява на щипка ксилитол. Може да добавяте към напитки, храни и др.

изпрати запитване за продукта

83576e700c1f940c08a77592244cb438.jpg

Отзиви

Prozis Xylitol

  • 100% натурални съставки
  • Без ГМО
  • Алтернатива на рафинираната ЗАХАР
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение