KFD NAC - N-Acetyl Cysteine
  • KFD NAC - N-Acetyl Cysteine 9332

KFD NAC - N-Acetyl Cysteine

KFD Nutrition
19388
  • Мощен антиоксидант
  • Подпомага функцията на черния дроб
  • Стимулира регенериранети на черния дроб
  • Силен детоксикатор
22,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

KFD NAC е продукт съдържащ чист N-ацетил-L-цистеин, който е широко известен с антиоксидантните си свойства. Има положителен ефект върху концентрацията на глутатион - вещество, което се смята за най-силния известен антиоксидант. 

Антиоксидантното действие се дължи на това, че приема на NAC увеличава нивата на мощния антиоксидант глутатион в кръвта. Силното антиоксидантно действие успешно се бори със свободните радикали и по-точно с хидроксила и хипохлорната киселина. При множество изследвания е доказано, че N-ацетил L-цистеинa успешно се свързва с оловото в кръвта и помага за бързо и ефективно изхвърляне на тежкия метал от организма.

Изследвания са установили, че приема на NAC преди употреба на алкохол спомага за протекцията на черния дроб от увреждане. Но не се препоръчва приема на аминокиселината заедно с алкохол, тъй като е се наблюдава обратен ефект.  Друг ефект наблюдаван при прием на N-ацетил L-цистеин е успешно намаляване на желанието към зависимости като - никотинова зависимост, марихуана, кокаин и др. Аминокиселината се използва от специалистите по време на терапии с такъв тип зависимости.

KFD NAC защитава организма от разрушителните ефекти на оксидативните процеси - подпомага възстановяването, мускулния растеж, подмладява клетките на организма и забавя процеса на стареене.
N-ацетил-L-цистеин е особено популярен сред спортистите, които се стремят към голяма издръжливост и висока интензивност, тъй като спомага за намаляване на мускулната умора.

При интензивни физически натоварвания се наблюдава цистеинов дефицит, тъй като при такива условия тялото не може да поддържа необходимата скорост на секреция на тази аминокиселина. С приема на NAC като хранителна добавка помагаме на тялото си да се бори с отрицателните ефекти на свободните радикали - катаболизъм на мускулните влакна или деградационни процеси влошаващи състоянието на кожата и косата.

Начин на прием: Приемайте 1/2 таблетка (125мг) от 1 до 4 пъти дневно.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на KFD NAC

Свързани продукти

Отзиви

KFD NAC - N-Acetyl Cysteine

  • Мощен антиоксидант
  • Подпомага функцията на черния дроб
  • Стимулира регенериранети на черния дроб
  • Силен детоксикатор
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение