BPI SPORTS Clinikal Creatine Alkaline

BPI Sports
625-1696

 

  •       Увеличава силата и мощта
  •       Стимулира изграждането на мускулна маса
  •       Позволява по-интензивни тренировки
  •      Осигурява максимална издръжливост
  •      Отлично усвояване
68,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

BPI SPORTS Clinical Creatine Alkaline
 
   Ако целиш максимална сила и бързо натрупване на мускулната маса, креатин е твоята добавка. Clinical Creatine Alkaline е нова, още по-мощна формула, която съчетава два вида аминокиселини за максимален мускулен растеж – Креатин монохидрат и Креатин хидрохлорид – HCL.

Clinical Creatine Alkaline се базира на две активни съставки - креатин монохидрат и креатин хидрохлорид – HCL. Разликата между двата вида аминокиселини е в нивото на pH. Според проучванията, стандартният креатин има pH по-малко от 7.0, затова при контакт с течност, той се превръща бързо в креатинин – субстанция, която има странични ефекти (мускулни крампи, главоболие, гадене). Креатин хидрохлорид – HCL е с pH над 12, резултат, постигнат чрез световноизвестна патентована технология на производство. По този начин се синтезира една по-стабилна форма на креатин с по-висока степен на усвояване от организма. Съчетанието на двата вида креатин в добавката, превръща Clinical Creatine Alkaline в уникален продукт. Уникалната pH-Sorb™ технология, система за рН балансиране, подпомага пълноценното усвояване на добавката. Това води до увеличаване на издръжливостта и натрупване на чиста мускулна маса за кратко време.
 
Приемът на Clinical Creatine Alkaline ще ти даде допълнителна сила и ще допринесе за много по-интензивни тренировки с покачване на работните тежести. Благодарение на добавения бета-аланин, получаваш максимална физическа издръжливост и забавяне на уморат. Глицерол във формулата повишава хидратацията и подобрява усвояването на другите съставки. Крайният резултат е по-бърза доставка на хранителни вещества и по-дълготрайно напомпване по време на тренировка.
 
Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка.

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Креатин хидрохлорид
Отзиви

BPI SPORTS Clinikal Creatine Alkaline

 

  •       Увеличава силата и мощта
  •       Стимулира изграждането на мускулна маса
  •       Позволява по-интензивни тренировки
  •      Осигурява максимална издръжливост
  •      Отлично усвояване
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение