KFD Pure Micellar Casein 85 Unflavoured

KFD Nutrition
6325
  • 85% протеин в доза
  • Отлична разтворимост
  • Без подсладители и сгъстители
35,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

KFD Pure Micellar Casein 85 е лимитирана серия мицеларен казеин съдържащ 100% казеин без добавени подсладители и сгъстители. Продуктът е висококачествен мицеларен казеинов концентрат, съдържащ 85% протеин в сухото вещество.

KFD Pure Micellar Casein 85 се характеризира с добра разтворимост и естествен вкус на млечен протеин, това го прави желан избор за хора, които са искат протеинът им да не съдържа оцветители и овкусители, както и за такива, които са отегчени от сладките вкусове на протеиновите шейкове. 

Мицеларният казеин се получава след отделянето на суроватката от млякото. Той е бавно разградим протеин и е много подходящ за прием преди сън, тъй като ви дава постоянен приток на аминокиселини към мускулите през цялата нощ. Също така е с отлично протеиново съдържание - цели 25.5гр в доза и пренебрежимо малко мазнини и въглехидрати (0.6гр мазнини и 1.5гр въглехидрати). 

Той е перфектна опция за трениращи, които искат да повишат протеиновия си прием и да изградят чиста мускулна маса или за тези, които искат да се отърват от мазнините и искат максимално чист източник на протеин, който не съдържа мазнини или въглехидрати.

KFD Pure Micellar Casein 85 е създаден за хора, които ценят:

- високото съдържание на протеин (85%)

- перфектната разтворимост

- получаване на високо качество на конкурентна цена

- естествения протеинов вкус

Начин на прием: Една доза - 30гр (1 и 3/4 лъжичка) се разтваря в 200-250мл вода или мляко. Приемайте от 1 до 3 дози дневно в зависимост от индивидуалните ви нужди.

Ревю на KFD Pure Micellar Casein 85

изпрати запитване за продукта

Съдържание на KFD Pure Micellar Casein 85

Свързани продукти

Отзиви

KFD Pure Micellar Casein 85 Unflavoured

  • 85% протеин в доза
  • Отлична разтворимост
  • Без подсладители и сгъстители
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение