Prozis Saw Palmetto Extract

Prozis
6614
  • 100% натурален продукт
  • Подпомага здравето на простатата
  • Лабораторно тестван
19,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Екстрактът от Saw Palmetto се получава от пурпурните плодове на палмата Serenoa repens, дърво, което расте в топлия климат на югоизточния бряг на САЩ. Растението достига до височина от около 2-3 метра. 

Коренните жители индианци използвали този екстракт още преди векове. Saw Palmetto е лечебна билка и светът започва да научава все повече за благотворните й ефекти. Последните клинични проувания установяват, че ефектите от екстракта в действителност са много по-силни и заинтригуващи, отколкото бихме могли да очакваме, особено за спортистите.

Prozis се заинтригува тази билкова медицина и създаде тази специална добавка, съдържаща натурален екстракт от Saw Palmetto.

Подкрепен от сертификати за качество, издадени от независими лаборатории, съставът на Prozis Saw Palmetto не крие никакви тайни от вас. Изследванията установяват следните ползи от употребата на екстракта:

- Повишаване на нивата на тестостерон - намалявайки преобразуването на тестостерон в DHT, екстрактът може да повиши нивата ви на тестостерон.

- Повишаване на либидото - традиционно се използва за подобряване на сексуалната функция и срещу еректилна дисфункция. 

- Против оплешивяване - мъжката плешивост е загуба на коса дължаща се на генетика и прекалено производство на DHT (дихидротестостерон). Тестостеронът се превръща в DHT чрез ензима 5-редуктаза. Saw Palmetto блокира този ензим, който намалява DHT и увеличава растежа на косата. Проучване с 50 мъже страдащи от плешивост установило, че ежедневният прием на екстракта в продължение на две години увеличил растежа на косата.

- Може да помогне при доброкачествена хиперплазия на простатата - доброкачествената хиперплазия на простатата е растеж, който не се дължи на рак. То е много често срещано при по-възрастни мъже.

Начин на прием: Приемайте 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Представяне на Prozis Saw Palmetto Extract

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Saw Palmetto Extract

Отзиви

Prozis Saw Palmetto Extract

  • 100% натурален продукт
  • Подпомага здравето на простатата
  • Лабораторно тестван
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение