Battery Nutrition Burner Hardcore
  • Battery Nutrition Burner Hardcore

Battery Nutrition Burner Hardcore

Battery Nutrition
1001
  • Екстремно силен фет бърнър
  • Ефикасен помощник в борбата с мазнините
  • Натурални съставки за изгаряне на мазнини
  • Истински бустер за метаболизма
68,99 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Battery Burner Hardcore съдържа множество натурални екстракти, които влияят благоприятно върху загубата на мазнини. Всички съставки в продукта са подбрани внимателно, за да работят синергично и безопасно и да осигурят последователни и видими резултати.
Синефринът е една от основните съставки в Battery Burner Hardcore. Това е естествено срещащо се вещество, което е особено концентрирано в горчивия оранжев плов (Citrus Aurantium). Синефринът повишава както базовата метаболитна скорост, така и липолизата, инхибира активността на определени рецептори на мастните клетки, които предотвратяват мобилизацията на мазнините, увеличава термичния ефект на храната и потиска глада между храненията.
Повишаването на метаболизма със синефрин се увеличава значително в комбинация с нарингин. Нарингин е флавоноид, който се среща в грейпфрутите, портокалите и кожата на доматите. Изследванията показват, че нарингинът стимулира производството на хормон, наречен адипонектин, който участва в разграждането на мастните клетки и активира рецептор в мастните клетки, който регулира мобилизацията на мазнините. 
Към формулата е добавен и кофеин. Освен, че ви дава енергия, кофеинът работи синергично със синефрина, подобрявайки свойствата му за загуба на мазнини.
Теоброминът (екстракт от какаови семена) в комбинация с кофеин потиска апетита и увеличава мускулната активност, за да се окислят максимално мастните клетки и помага за изхвърлянето на излишната подкожна вода.
Екстрактът от глухарче насърчава допълнително диуретичния ефект и помага да се елиминира излишната вода от тялото и допринася за поддържането на водния баланс в тялото.
За да се увеличи и усвояването от тялото на всички активни съставки към формулата е добавен патентованият и клинично тестван подобрител на абсорбцията на хранителните вещества - Bioperine.
Battery Burner Hardcore ще ви помогне да премахнете мазнините и да постигнете релефно и добре дефинирано тяло.

Начин на прием: 4 капсули дневно. Приемайте 2 капсули сутрин на гладно преди закуската и 2 капсули 30мин. преди тренировка. В не тренировъчен ден приемайте 2 капсули преди обяда.

Прочетете още за фет бърнър!

изпрати запитване за продукта

f09c11237a1b2fe5eea23633ac7c0e68.jpg

Свързани продукти

Blade Sport Blackcut
0 Review(s) 
Разфасовка: 100caps
Редовна цена 60,99 лв. -30% Цена 42,69 лв.
  • Намалена цена
Отзиви

Battery Nutrition Burner Hardcore

  • Екстремно силен фет бърнър
  • Ефикасен помощник в борбата с мазнините
  • Натурални съставки за изгаряне на мазнини
  • Истински бустер за метаболизма
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение