Battery Nutrition Detox - Антиоксидант
 • Battery Nutrition Detox - Антиоксидант 7542

Battery Nutrition Detox - Антиоксидант

Battery Nutrition
21258
 • Цялостна детоксикация
 • Съдържа Органик плодове и зеленчуци
 • Неутрализира токсините
 • Пречиства организма
 • Подсилва имунната система
 • Повишава енергийните нива
 • Овкусен със Стевия
48,49 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Battery Detox съдържа пълен спектър за детоксикация, който ще ви помогне да неутрализирате токсините, които циркулират във вашето тяло. С естествените и мощни съставки като цинк, магарешки бодил, спирулина, хлорела, ечемик, пшеница и специална смес от фибри и пребиотици, Battery Detox ще ви помогне да се детоксикирате бързо.

Цинкът е един от най-подходящите минерали за извеждане на токсините от клетките. Със силно антиоксидантно действие, цинкът унищожава свободните радикали в тялото, а също така помага за изхвърляне на тежки метали от организма.
Магарешкият бодил е един от най-мощните детоксикатори на черния дроб. Активното вещество в магарешкия бодил се нарича силимарин. Той се използва от стотици години като средство за лечение на проблеми с черния дроб. Изследванията показват, че съставката спомага за увеличаването на вътреклетъчния антиоксидант глутатион с 35% като по този начин увеличава капацитета на черния дроб за детоксикация. Магарешкият бодил също така спомага за предпазване на черния дроб, щитовидната жлеза и имунната система от радиация.
Водораслите - хлорела и спирулина са богати източници на хлорофил и минерали. Хлорофилът помага за пречистването на кръвта като се свързва с токсините и подобрява способността на организма да доставя кислород в клетките. Чрез подобрения транспорт на кислород до клетките се регулира вътреклетъчната енергия и антиоксидантните системи. 
Хлорелата е известна със способността си да се свързва с тежки метали в тялото като живак и алуминий, а освен това премахва химикали и пестициди от храносмилателния тракт.
Спирулината има противовъзпалителен ефект, засилва имунната система и е великолепен източник на хранителни вещества - съдържа всички необходими аминокиселини, витамини от група B и минерали като желязо и манган.
Пшеничната трева помага да се пречисти черният дроб и подобрява нивата на кръвната захар. Освен, че помага за превенция от диабет, тя стимулира и загубата на тегло, когато се добави към здравословна диета - предотвратява желанието за храна и повишава чувството за ситост.
Пребиотиците са несмилаеми фибри, които благоприятно подхранват добрите бактерии в дебелото черво. Те помагат на добрите бактерии да се развиват и подобряват микрофлората, което има пряка връзка с цялостното здраве от стомаха до мозъка ни. Положителните ефекти от пребиотиците за здравето са - повишена костна плътност, подсилват имунната система, контрол на апетита, подобрена редовност на червата и подобрено психично здраве.
Пребиотиците ви карат да се чувствате заситени по-бързо. Поради това се препоръчват на хора, които се опитват да поддържат тегло или да отслабнат. 
Добавянето на Battery Detox към вашия режим ще ви донесе множество ползи и ще ви помогне лесно да детоксикирате тялото си.
Battery Detox е овкусен само и единствено със Стевия.

Начин на прием: Смесете 1 доза (11гр) с 300мл вода. Приемайте веднъж дневно.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Battery Nutrition DetoxСъдържание на Battery Nutrition Breakfast

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Battery Nutrition Detox - Антиоксидант

 • Цялостна детоксикация
 • Съдържа Органик плодове и зеленчуци
 • Неутрализира токсините
 • Пречиства организма
 • Подсилва имунната система
 • Повишава енергийните нива
 • Овкусен със Стевия
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2021-12-02

Любим

Това ми е от любимите продукти. Всичко, което съм пробвала на марката до сега първо е много приятно на вкус и второ е с добро съдържание. Благодаря на консултантите за доброто обслужване.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение