• Намалена цена

Prozis Real Mass Gainer Chocolate

Prozis
6795
  • Висококачествен гейнър
  • Максимален мускулен растеж
  • Бързи и видими резултати
66,49 лв.
47,49 лв. Спестявате 29%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Prozis Real Mass Gainer Chocolate е идеален за хора, които искат да увеличат мускулната си маса. Той ще ви помогне да постигнете така желаният калориен излишък, но не просто излишък от калории, а от качествени източници. За разлика от другите подобни продукти на пазара, които съдържат малко протеин и предимно захари, Prozis Real Mass Gainer Chocolate съдържа 27.5гр. протеин в доза, съчетани с качествени комплексни въглехидрати и ниско съдържание на захар.

Въглехидратите тук са предимно под формата на Малтодекстрин. Този въглехидрат се разрушава доста лесно от стомашните сокове, което прави лесно смилането, усвояването и метаболизирането му. Тъй като малтодекстринът има сравнително висок гликемичен индекс, той предизвиква остър скок на инсулина, освобождава енергия и насърчава синтеза на протеин.

Prozis Real Mass Gainer Chocolate съдържа суроватъчен концентрат и изолат, яйчен протеин и казеин. Суроватката е най-висококачественият протеин, извлечен от течната част на млякото чрез подобрени методи за филтриране, разработени от изследователи на Prozis. Като чист протеин, суроватката има висока скорост на абсорбция, така че да може незабавно да се използва по предназначение от мускулите. Яйчния протеин има перфектен аминокиселинен профил и също се усвоява бързо от организма, а Казеина е бавноусвоим протеин, който осигурява постоянен приток на амиинокиселини към мускулите часове след като сте го консумирали.

Начин на прием: Приемайте по 1-2 дози в зависимост от физическите нужди. Подходящо време за прием са сутрин, преди и след тренировка.

Ревю на Prozis Real Mass Gainer

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Prozis Real Mass Gainer

Свързани продукти

Отзиви

Prozis Real Mass Gainer Chocolate

  • Висококачествен гейнър
  • Максимален мускулен растеж
  • Бързи и видими резултати
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение