• Намалена цена
KFD Premium BCAA - Strawberry Raspberry
  • KFD Premium BCAA - Strawberry Raspberry 9732

KFD Premium BCAA - Strawberry Raspberry

KFD Nutrition
21492
  • Подпомага възстановителните процеси
  • Стимулира мускулния растеж
  • Незаменими аминокиселини
36,49 лв.
31,02 лв. Спестявате 15%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

KFD Premium BCAA съдържа незаменимите аминокиселини - левцин, валин, изолевцин, които тялото не може да произведе само и трябва да си набавим от храна и хранителни добавки.

Какви са установените ползи от приема на BCAA?

1. BCAA подпомага изграждането на чиста мускулна маса.

Приемът на BCAA стимулира протеиновия синтез в тялото, което в дългосрочен план води до увеличаване на чистата мускулна маса. Проучванията показват, че приема на 5.6гр BCAA след тренировка води до покачване на протеиновия синтез с 22% повече от колкото при контролната група приемала плацебо.

2. BCAA съдейства за намаляване на болката в мускулите.

Нормално е да чувствате болки в мускулите ден или два след тренировка, особено ако вашата тренировка е нова. Установено е, че BCAA намаляват мускулното увреждане, което намалява времето и болката на мускулната треска след тренировка. Проучванията показват, че BCAA намаляват разграждането на протеина по време на тренировка и намаляват нивата на креатин киназата, което е индикатор за мускулно увреждане.

3. BCAA подпомага запазването на мускулната маса по време на нискокалорична диета.

Мускулните протеини непрекъснато се разграждат и синтезират. Балансът между разграждането на мускулния протеин и синтеза определя количеството на протеин в мускулите. Загубата на мускулите се случва, когато разграждането на протеина надвишава синтеза му.
BCAA са три от деветте незаменими аминокиселини, които тялото ни не може да произведе ако не си набавим от храна или хранителни добавки. Установено е, че приемът на BCAA спира процесите на разграждане (катаболизъм) и стимулира протеиновия синтез (анаболизъм).

Начин на прием: Една мерителна лъжичка (5гр) се разтваря в 300-500мл вода. Приемайте от 1 до 4 дози дневно - сутрин, преди и след тренировка или по време на тренировка.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на KFD Premium BCAA - 2

Свързани продукти

KFD Premium X-BCAA
1 Review(s) 
Разфасовка: 0.500kg
Цена 41,99 лв.
Отзиви

KFD Premium BCAA - Strawberry Raspberry

  • Подпомага възстановителните процеси
  • Стимулира мускулния растеж
  • Незаменими аминокиселини
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение