• Намалена цена
Grassberg Immu Boost - Beta Glucans - Имуностимулатор
  • Grassberg Immu Boost - Beta Glucans - Имуностимулатор 9534

Grassberg Immu Boost - Beta Glucans - Имуностимулатор

Grassberg
22671
  • Формула за подпомaгане на имунната система
  • Съдържа Бета Глюкани
  • С добавени Витамин Ц и Цинк
  • Само 1 капсула дневно
35,49 лв.
31,94 лв. Спестявате 10%
Без данък
Разфасовка
Количество
Последен брой

Grassberg Immu Boost - Beta Glucans е имуностимулатор, съдържащ Бета Глюкани, Цинк Пиколинат и Витамин C.

Бета Глюканите са полизахариди естествено съдържащи се в зърнени култури, маята и някои гъби. Редица проучвания показват, че Бета Глюканите могат да имат положителен ефект върху високите нива на холестерола, контрола на кръвната захар и засилването на имунната система. Тъй като са разтворими фибри, Бета Глюканите не се усвояват, но забавят транзита на храната в червата. В резултат на това въглехидратите се усвояват по-бавно, което води до по-стабилни нива на кръвна захар. Фибрите се движат бавно през храносмилателния тракт приемайки холестерола от него. В алтернативната медицина е широко разпространено, че приемът на Бета Глюкан може да помогне при следните здравословни състояния - алергии, астма, болест на Крон, хронична умора, диабет, висок холестерол, ревматоиден артрит и язвен колит.

Бета Глюканите са класифицирани като имуномодулатори, което означава, че променят имунната система като подобряват ефективността й. Тези молекули действат като активират всяка клетка на имунната система - макрофаги, неутрофили, базофили. По-специално макрофагите задействат множество имунни функциии, които позволяват на организма да създаде по-ефективен имунен отговор. Активността на имуноцитите (имунните клетки) определя доколко вашата имунна система улавя и ликвидира нашественици, които не принадлежат на тялото. Бета глюканите държат имунните клетки във високо ниво на готовност, за да се изправят бързо срещу "нападателите" в лицето на вируси и бактерии нахлули в нашия организъм.

Цинкът е основен минерал, който е от решаващо значение за повече от 200 ензимни реакции и играе ключова роля за растежа, имунната функция и метаболизма на тестостерона. Клиничните проучвания показват, че приемът на Цинк Пиколинат може да подобри репродуктивното здраве, здравето на очите и има благоприятно въздействие върху съединителната тъкан. Цинкът е от решаващо значение за нормалното развитие и функция на клетките медииращи вродения имунитет, неутрофилите, NK клетките и макрофагите. Недостигът на цинк засяга фагоцитозата и вътреклетъчното убиване на "лошите клетки", също така влияе неблагоприятно на растежа и функцията на T и B клетките. Цинкът има антиоксидантна активност, стабилизира мембраните и има роля в предотвратяването на увреждания причинени от свободните радикали. Казано на кратко - Цинкът е в основата на здравата имунна система, намалява възпалителните процеси, има силно антиоксидантно действие и е нужен за поддържането на високи нива на тестостерон. Grassberg държи на високите стандарти на качество, затова Immu Boost съдържа доказано най-добре усвоимата форма на Цинк - Пиколинат.

Grassberg Immu Boost съдържа и витамин C - може би най-популярният и широко употребяван витамин в света. Не е случайна популярността на витамин C - той играе важна роля в редица метаболитни процеси, някои от които са - активирането на фолиевата киселина, превръщането на холестерола в жлъчни киселини и превръщането на аминокиселината триптофан в невротрансмитера серотонин. Той е силен антиоксидант и предпазва тялото от свободните радикали. Витамин C се използва като терапевтично средство при много заболявания и разстройства - той предпазва имунната система, намалява тежестта на алергичните реакции и помага за борба с инфекциите.

Grassberg Immu boost - Beta Glucanс съдържа само доказано ефективни съставки, повишаващи имунитета и подобряващи общото състояние на организма. Продуктът НЕ съдържа лактоза, глутен, гмо, оцветители, консерванти и царевично нишесте.

Начин на прием: Приемайте 1 капсула дневно с чаша вода.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Grassberg Immu Boost

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Grassberg Immu Boost - Beta Glucans - Имуностимулатор

  • Формула за подпомaгане на имунната система
  • Съдържа Бета Глюкани
  • С добавени Витамин Ц и Цинк
  • Само 1 капсула дневно
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2020-10-14

Силен

Много е силен - всички в работата се разболяха само аз не.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение