• Намалена цена
Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea - Течен Л-Карнитин
  • Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea - Течен Л-Карнитин 9441

Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea - Течен Л-Карнитин

Allnutrition
23118
  • Течна форма за максимално усвояване
  • 3000 мг Л-Карнитин в една доза
  • С добавени витамин C, B6 и B1
  • Обогатен с екстракт от зелен чай
52,49 лв.
38,84 лв. Спестявате 26%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea съдържа течен Л-карнитин обогатен с екстракт от зелен чай, витамин C и витамини B1 и B6. Витамините от група B допринасят за поддържане на нормалния енергиен метаболизъм.

Л-карнитинът е аминокиселина с физиологично важна роля, която се среща естествено в храни от животински произход и се синтезира в човешкото тяло от аминокиселините лизин и метионин. Той присъства предимно в мускулната тъкан, сърцето и в нервната тъкан.

По време на тренировка тялото първо черпи енергия от глюкозата складирана в черния дроб и мускулите, а след това и от складираните мазнини. Л-карнитинът участва в липидния метаболизъм като специфичен транспортер на дълговерижни мастни киселини до клетъчните митохондрии, където те се използват за производство на енергия. Също така проявява антиоксидантна активност и действа като невротрансмитер - съдейства за нормалното протичане на нервните импулси към мускулите.

Екстрактът от зелен чай насърчава метаболизма и допринася за окисляването на мазнините. Зеленият чай дължи своите свойства на катехините, които съдържа и особено на епигалокатехин галат (EGCG).

Витамин C има положителен ефект върху имунната система и е най-популярният антиоксидант. Той има защитна роля в организма и съдейства за производството на колаген, както и за здравето на кръвоносните съдове, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea ще ви зареди с енергия и тонус за още по-интензивни и ефективни тренировки.

Начин на прием: Приемайте 1 доза (30мл) като я смесите с 200-250мл вода. Приемайте сутрин или 30 минути преди тренировка, за предпочитане на празен стомах.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition L-Carni Concentrate + Green Tea

Свързани продукти

5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Allnutrition L-Carni Concentrate + Green Tea - Течен Л-Карнитин

  • Течна форма за максимално усвояване
  • 3000 мг Л-Карнитин в една доза
  • С добавени витамин C, B6 и B1
  • Обогатен с екстракт от зелен чай
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2021-02-10

Супер обслужване

Нямах яснота за конкретния продукт и попитах за помощ. Момчето беше много любезно и ми помогна много при избора ми. Благодаря.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение