Bulk Powders Soya Protein Isolate 90%

Bulk Powders
739-2092
  •     Висока концентрация на протеин – над 27 гр в доза 30 гр
  •     Богат източник на Аргинин
  •     Подходящ за прием от вегани
24,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

BULK POWDERS Soya Protein Isolate 90%
 
Soya Protein Isolate 90%  се извлича от соеви зърна. Соевият протеин насърчава изграждането на качествена мускулна маса, подпомага изгарянето на мазнини, увеличава издръжливостта и намалява умората. Той има доказани свойства за регулиране на нивата на тестостерон и е идеален източник на растителен протеин.

За увеличаване на мускулната маса и по-бързо възстановяване след интензивни тренировки, се препоръчва прием на около 2 гр протеин на всеки килограм телесно тегло на ден. Например, при тегло от 85 килограма, препоръчителната доза е минимум 170 гр протеин на ден.

Soya Protein Isolate 90% е чудесна алтернатива на протеини на  млечна основа и ефективен начин за увеличаване на дневния прием на белтъчини, особено за вегани и хора с алергии към мляко и млечни продукти. Изследвания показват, че соевият протеин има доказан ефект за увеличаване на телесната маса (нарастване на мускулатурата) и подпомагане на възстановяването след интензивни упражнения.

Soya Protein Isolate 90% има по-високо съдържание на аргинин в сравнение с млечните протеини. Аргинин е съставка с доказано действие за увеличаване притока на кръв и подпомагане на възстановяването след натоварване.
 
Ползи за здравето:
 
Soya Protein Isolate 90%  подпомага сърдечно-съдовата система, като намалява нивата на лошия холестерол (LDL). Той е богат източник на фибри, който подпомага храносмилането.
Soya Protein Isolate 90% стимулира синтеза на хормон, подпомагащ функциите на щитовидната жлеза (TSH) и на тироксин, който съдейства за ускоряване на метаболизма и повишено изгаряне на мазнини.
 
Соевите зърна, използвани за производството на този висококачествен продукт са 100% без съдържание на ГМО.
 
Препоръчителен дневен прием:
Смесете 30 гр протеин с 200 мл вода. Подходящ за консумация сутрин, преди и след тренировка и преди лягане.

Комплектът не включва мерителна лъжичка!

изпрати запитване за продукта
Отзиви

Bulk Powders Soya Protein Isolate 90%

  •     Висока концентрация на протеин – над 27 гр в доза 30 гр
  •     Богат източник на Аргинин
  •     Подходящ за прием от вегани
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение