• Намалена цена
Allnutrition BCAA 8:1:1 Strong Formula
 • Allnutrition BCAA 8:1:1 Strong Formula 10233

Allnutrition BCAA 8:1:1 Strong Formula

Allnutrition
23878
 • Висококачествени BCAA
 • Висока концентрация
 • Невероятен вкус
 • Повишава спортната ефективност
 • Ускорява възстановяването
38,49 лв.
25,79 лв. Спестявате 33%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

BCAA 8:1:1 STRONG FORMULA е комплекс от аминокиселини с разклонена верига в съотношение 8:1:1 (l-левцин:l-валин:l-изолевцин), чиято цел е да поддържа тялото както по време на тренировка така и след физическо натоварване. Мощната доза от най-анаболната аминокиселина - L-левцин ви позволява да очаквате максимални резултати от тренировките.

BCAA - какво е това?

Аминокиселините с разклонена верига BCAA са сред най-популярните добавки, използвани от физически активни хора. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават техния благоприятен ефект върху общо разбираемата форма на спорт. BCAA включват: левцин, изолевцин и валин, които също принадлежат към групата на основните аминокиселини, наречени екзогенни, т.е. тези, които трябва да се доставят с храна или под формата на добавка, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира сам. BCAA, за разлика от други аминокиселини, изграждащи протеини, се отличават със своята химическа структура, а именно наличието на разклонена алифатна странична верига и факта, че те се метаболизират не в черния дроб, а предимно в мускулната тъкан.

Левцин - се счита за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Левцинът има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, допринасяйки за подобряване на телесния състав. Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото на напредък. Без точното количество на тази аминокиселина, процесът на синтез на мускулни протеини е много по-бавен.

Валин - предпазва мускулните клетки от катаболизъм и след това увеличава темпото на възстановителните процеси. Валин също влияе върху нивото и връзката на невротрансмитерите, които отлагат умората по време на тренировка. Валинът предпазва черния дроб (хепатопротективен ефект).

Изолевцин - участва в процеса на протеинов синтез, отговаря за инхибирането на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси, протичащи в нашето тяло. Изолевцинът може да медиира трансформацията на глюкозата в естествена енергия и да регулира нивата на кръвната захар. Тази аминокиселина подпомага регенерацията на мускулните тъкани и фибрите.

Начин на употреба: От 1 до 2 дози на ден. Една доза е 4 g от продукта, разтворен в 300 ml вода или сок. В тренировъчни дни: една доза преди тренировка и една доза след тренировка. В нетренировъчни дни: една доза сутрин на гладно.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Allnutrition BCAA 811 Strong Formula

Свързани продукти

Allnutrition Taurine - Таурин
1 Review(s) 
Разфасовка: 250g
Редовна цена 13,99 лв. -33% Цена 9,37 лв.
 • Намалена цена
5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Allnutrition BCAA 8:1:1 Strong Formula

 • Висококачествени BCAA
 • Висока концентрация
 • Невероятен вкус
 • Повишава спортната ефективност
 • Ускорява възстановяването
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2023-03-27

Любим продукт

Това е любимото ми бцаа ,страхотен вкус и ефект

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение