• Намалена цена
Allnutrition BCAA Instant
 • Allnutrition BCAA Instant 10234
 • Allnutrition BCAA Instant 10235

Allnutrition BCAA Instant

Allnutrition
23885
 • Висококачествени BCAA на прах
 • Формула за лесно разтваряне
 • Една от най-популярните добавки
 • Повишава спортната ефективност
 • Ускорява възстановяването
37,99 лв.
26,59 лв. Спестявате 30%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Какво представлява BCAA Instant?

BCAA Instant е с отлична разтворимост, а използването му носи още по-добро възстановяване след усилени тренировки, по-голям синтез на протеини и по-силна защита срещу мускулен катаболизъм. BCAA Instant е комбинация от левцин, изолевцин и валин в съотношение 2:1:1 - ключът към ефективното възстановяване след тренировка, намаляване на катаболизма по време на тренировка и изграждане на чиста мускулна маса.

Съотношението на аминокиселините 2:1:1 е оптимално за нашето тяло и гарантира най-доброто използване както на анаболен, така и на антикатаболен потенциал на добавките с аминокиселини с разклонена верига.

Allnutrition BCAA Instant - предимства

Какво е BCAA?

BCAA или аминокиселините с разклонена верига са сред най-популярните добавки, използвани от физически активни хора. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават техния благоприятен ефект върху общо разбираемата форма на спорт. Краткото име BCAA идва от английския термин: аминокиселини с разклонена верига. Споменатото име произтича от специфичната структура на тези съединения.

BCAA включват: левцин, изолевцин и валин, които също принадлежат към групата на основните аминокиселини, наречени екзогенни, т.е. тези, които трябва да се доставят с храна или под формата на добавка, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира само. BCAA, за разлика от други аминокиселини, изграждащи протеини, се отличават със своята химическа структура и факта, че се метаболизират не в черния дроб, а предимно в мускулната тъкан.

Левцин - се счита за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Той влияе върху секрецията на анаболни хормони, като инсулин, а също така действа върху специфични кинази (mTOR), като по този начин инициира синтеза на мускулни протеини и скоростта на този процес. Левцинът също има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, допринасяйки за подобряване на телесния състав. Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото на напредък. Без точното количество на тази аминокиселина, процесът на синтез на мускулни протеини е много по-бавен.

Валин- предпазва мускулните клетки от катаболизъм и след това увеличава темпото на възстановителните процеси. Валинът също влияе върху нивото и връзката на невротрансмитерите, поради което има леко стимулиращ ефект (отлага умората по време на тренировка). Валинът има и хепатопротективен ефект (защитава черния дроб).

Изолевцин - участва в процеса на протеинов синтез, отговаря за инхибирането на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси в нашето тяло. Изолевцинът може да медиира трансформацията на глюкозата в естествена енергия и да регулира нивата на кръвната захар. Тази аминокиселина подпомага регенерацията на мускулните тъкани и фибрите.

Начин на употреба: Използвайте 1 до 2 дози дневно. Една доза е 10g от продукта (1 лъжичка), разтворени в 250 ml вода или сок. В тренировъчни дни: една доза преди тренировка и една доза след тренировка. В нетренировъчни дни: една доза сутрин на гладно

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Allnutrition BCAA Instant

Свързани продукти

Allnutrition Taurine - Таурин
1 Review(s) 
Разфасовка: 500g
Редовна цена 23,49 лв. -30% Цена 16,44 лв.
 • Намалена цена
5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Allnutrition BCAA Instant

 • Висококачествени BCAA на прах
 • Формула за лесно разтваряне
 • Една от най-популярните добавки
 • Повишава спортната ефективност
 • Ускорява възстановяването
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2023-03-25

Добър

Не съм от големите фенове на бцаато, но реших да пробвам този продукт. Доста ми хареса като вкус и като цена идва доста достъпно. Препоръчвам на всеки, който търси да пие нещо по време на тренировка и то също да му помага с резулатите в залата

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение