• Намалена цена
Allnutrition FitProtein Shake - Дамски Протеин
  • Allnutrition FitProtein Shake - Дамски Протеин 10275
  • Allnutrition FitProtein Shake - Дамски Протеин 10276

Allnutrition FitProtein Shake - Дамски Протеин

Allnutrition
23945
  • Формула създадена специално за физически активни жени
  • Обогатена с витамини
  • Два невероятни вкуса
51,99 лв.
34,83 лв. Спестявате 33%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество
Последен брой

FitProtein Shake е формула, предназначена за физически активни жени, съдържаща редица активни съставки, като протеини, колаген или инулин, обогатен с коензим Q10, витамини С, D и хром.

WPC суроватъчен протеинов концентрат е животински протеин. Както знаете, протеинът допринася за изграждането и поддържането на чиста мускулна маса и ускорява възстановяването след тренировка. Суроватъчният протеин се отличава с една от най-високите хранителни стойности. Той има високо съдържание на екзогенни аминокиселини, т.е. тези, които трябва да осигурим на тялото с храна. Суроватъчният протеин включва и всички аминокиселини с разклонена верига (изолевцин, валин, левцин), особено необходими на спортистите, тъй като те стимулират мускулната регенерация след интензивни тренировки и имат антикатаболни свойства.

CFM суроватъчен протеин изолат (WPI) - е млечен протеин, получен в процеса на микрофилтрация с кръстосан поток (CFM - Cross-Flow Microfiltration), който се извършва при ниски температури, благодарение на което няма денатурация на активни биокомпоненти като като бета-лактоглобулини (36%), алфа лакталбумин (20%), имуноглобулини (10%), кръвен серумен албумин (5%), лактоферин (4%), трансферин (4%), проетозопептони (20%), лактопероксидаза ( 1%). За разлика от концентратите на суроватъчен протеин, WPI е по-концентриран протеин (приблизително 90% протеин и още по-висока концентрация на BCAA и EAA), по-бързо усвоим (по-къси пептидни вериги) и почти дефицитен на лактоза и мазнини. Така че това е добро решение за периода след тренировка.

Коензим Q10 - важен антиоксидант, има противоракови и регенеративни свойства. Той предотвратява образуването на холестеролни отлагания в артериите. Участва в много биохимични процеси, взаимодействайки с ензимите, включително метаболитния процес.

Витамин С помага за правилното производство на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, зъбите и кожата и помага за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Витамин D помага за правилното усвояване на калция и фосфора, поддържа здрави кости и зъби и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.

Хромът от своя страна допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макроелементите.

Начин на употреба: Разтворете една доза от 33g (2 лъжички) в 200-250 ml вода и консумирайте след тренировка.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition FitProtein Shake

Съдържание на Allnutrition FitProtein Shake 2

Свързани продукти

KFD Premium BCAA
1 Review(s) 
Цена 36,49 лв.
Отзиви

Allnutrition FitProtein Shake - Дамски Протеин

  • Формула създадена специално за физически активни жени
  • Обогатена с витамини
  • Два невероятни вкуса
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение