• Намалена цена
Allnutrition Isolate Protein Bag - Протеин Изолат
 • Allnutrition Isolate Protein Bag - Протеин Изолат 10285

Allnutrition Isolate Protein Bag - Протеин Изолат

Allnutrition
23954
 • 85% протеин в доза
 • Ниско съдържание на захар
 • Лесно усвояване
 • Без глутен
 • Подходящ при редуциране на телесни мазнини
 • Подпомага мускулния растеж
102,99 лв.
69,00 лв. Спестявате 33%
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

Allnutrition Isolate Protein е протеинова добавка, която ще ви осигури най-висококачествения суроватъчен протеинов изолат (WPI), характеризиращ се с бързо усвояване, високо ниво на аминокиселини с разклонена верига и ниско съдържание на захар и натрий. Съдържащият се в този изолат протеин, който е до 85% във всяка доза, е отличен градивен елемент на мускулната тъкан и мощна опора по време на възстановяване след тренировка.

Allnutrition Протеин Изолат, за разлика от други протеинови добавки, се усвоява много по-бързо от човешкото тяло. Също така е важно да отбележим, че суроватъчните протеини изолат се характеризират с по-добра разтворимост от суроватъчните концентрати. Това е възможно благодарение на ограничаването на допълнителни вещества, наличието на които може да повлияе на крайната форма на добавката след нейното приготвяне.

Протеинът изолат на Allnutrition се характеризира с висока биологична стойност (159 BV), което означава висока степен на използване на даден протеин. Той е пряко свързан с ниското съдържание на мазнини и въглехидрати и по-просто: съставът Allnutrition Isolate Protein съдържа малко мазнини и въглехидрати, благодарение на което  е високо смилаемо хранително вещество за вашето тяло.

Протеинът е основният елемент за развитието на мускулна маса и една от ключовите точки на здравословното хранене. Приемът на протеини варира от 0,8g/kg до 2g/kg нагоре и е тясно свързано с активността и съответно - възстановяването след тренировка. Колкото по-активни сте, от толкова повече протеини се нужде тялото ви на ден, за да се възстанови напълно след тренировка. Това количество протеин е изключително трудно да се получи от редовното хранене.

Използването на Allnutrition Isolate Protein задоволява и най-високите изисквания към протеини и може да бъде перфектна добавка към храненията или дори тяхното заместване.

Изолатът на Allnutrition, подобно на други протеинови добавки, е предназначен да допълни нуждите от протеин и да контролира телесното ни тегло.

Поради ограниченото съдържание на допълнителни съставки, позволява осигуряването на голяма порция чист суроватъчен протеин. Това несъмнено е важно за физически активните хора. Ниско калоричното съдържание позволява на Allnutrition Isolate Protein да изгражда чиста мускулна маса без натрупване на ненужни мазнини.

Поради богатия аминокиселинен профил, вкл. BCAA и L-глутамин, добавките WPI имат силен регенеративен ефект. Allnutrition Isolate Protein по изключително ефективен начин допълва нашата диета, не само с най-висококачествения протеин, но и с аминокиселинни съединения. Тяхната задача е да ускорят регенерацията и да увеличат мускулната маса чрез увеличаване и ускоряване на анаболните процеси.

Съставките, включени във формулата Allnutrition Isolate Protein, не само допълват ежедневните ни нужди, но и подпомагат метаболизма ни. Повишеният метаболизъм води до подобряване на общото състояние на здравето ни, а също така се изразява в още по-добро качество на резултатите, постигнати чрез подходяща диета и упражнения.

Начин на употреба: От 1 до 2 порции на ден. Една порция е 30g (1,5 лъжички) от продукта, разтворени в 150ml вода или мляко. Приемайте между храненеията и след тренировка.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на AllNutrition Isolate

Свързани продукти

KFD Premium BCAA
1 Review(s) 
Цена 36,49 лв.
Отзиви

Allnutrition Isolate Protein Bag - Протеин Изолат

 • 85% протеин в доза
 • Ниско съдържание на захар
 • Лесно усвояване
 • Без глутен
 • Подходящ при редуциране на телесни мазнини
 • Подпомага мускулния растеж
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение