• Намалена цена
Grassberg Joint Support - Ставен Комплекс
 • Grassberg Joint Support - Ставен Комплекс 10444

Grassberg Joint Support - Ставен Комплекс

Grassberg
24073
 • Комплексна формула
 • Подпомага здравето на ставите
 • Съдейства за подхранване на хрущялната тъкан
 • 4 жизненоважни съставки
34,99 лв.
31,49 лв. Спестявате 10%
Без данък
Разфасовка
Количество

Grassberg Joint Support e комплексна формула създадена в подкрепа на вашите стави. Съдържа четири доказани съставки използвани при ставни болки - глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова киселина.

Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са естествено срещащи се вещества, намиращи се в съединителната тъкан на тялото, включително хрущяла, който покрива краищата на костите в ставите. Функциите на глюкозамин сулфат са основният градивен елемент за протеогликаните, големи молекули в хрущяла, които му придават вискоеластични (буферни) свойства. Когато се приема през устата, глюкозамин сулфатът се абсорбира лесно в системата и може да се проследи до хрущяла веднага след четири часа след консумация.

Подобно на нестероидните противовъзпалителни лекарства, глюкозамин сулфатът има уникални противовъзпалителни ефекти. Освен това при някои лабораторни тестове добавката глюкозамин демонстрира защитен ефект и върху хрущяла. Тези проучвания предполагат, че глюкозамин сулфатът може да инхибира разграждането на хрущяла, свързано с остеоартрит и може да има потенциал да помогне за изграждането на хрущял.

Хондроитин сулфатът е по-голяма молекула, намираща се и в хрущяла. Той е изследван по-малко подробно, но ранните резултати показват, че той действа и като противовъзпалително средство и намалява болката. Някои лабораторни изследвания показват, че хондроитин сулфатът може да забави разграждането на хрущяла, свързано с остеоартрит, и дори да стимулира растежа на хрущяла.

МСМ може естествено да ускори възстановяването на мускулите след интензивни упражнения чрез намаляване на възпалението и оксидативния стрес. Артритът е често срещано възпалително състояние, което причинява болка, скованост и намален обхват на движение в ставите. Тъй като МСМ има мощни противовъзпалителни свойства, той често се използва като естествена алтернатива на лекарствата за подобряване на свързаните с артрита симптоми.

Хиалуроновата киселина се намира и в ставите, където поддържа пространството между костите ви добре смазано. Когато ставите са смазани, костите са по-малко склонни да се търкат една в друга и да причинят дискомфортна болка. Добавките с хиалуронова киселина са много полезни за хора, страдащи от остеоартрит, вид дегенеративно заболяване на ставите, причинено от износване на ставите с течение на времето. Също така са подходящи за спортисти с цел превенция на ставите от износване.

Начин на прием: 1 доза = 2 капсули. Приемайте една до две дози дневно с чаша вода.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Grassberg Joint Support

Свързани продукти

Grassberg Selenium 100mcg - Селен
2 Review(s) 
Разфасовка: 60 caps
Редовна цена 22,49 лв. -10% Цена 20,24 лв.
 • Намалена цена
Grassberg Lecithin 1200mg
1 Review(s) 
Разфасовка: 60 sgels
Редовна цена 25,49 лв. -10% Цена 22,94 лв.
 • Намалена цена
5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

Grassberg Joint Support - Ставен Комплекс

 • Комплексна формула
 • Подпомага здравето на ставите
 • Съдейства за подхранване на хрущялната тъкан
 • 4 жизненоважни съставки
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2021-04-21

Всичко в 1

Много добра комбинация - и 4-те най-важни съставки в 1 продукт. В повечето случаи се намират само по 2 или 3 съставки. А за цената съм без коментар - ТОП. Благодаря ви за бързата доставка.

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение