- Намалена цена

Какво е фолиева киселина?
Фолиевата киселина е част от семейството на водоразтворимите витамини от група В (витамин B), известна е още като фолацин.
За първи път фолиевата киселина е открита в спанака през далечните 40-те години. Особеностите на тялото не ви позволяват да съхранявате тази киселина дълго време, тя трябва да се актуализира отвън почти всеки ден. Поради това фолиевата киселина се счита за най-честия дефицит на витамини.
За повечето процеси в организма е необходим витамин В9 (фолиева киселина), това вещество е отговорно за запазването на ДНК, растежа на клетъчната маса, кръвоносните съдове, имунитета, а също така помага за правилното функциониране на сърцето.
Поддържането на фолиева киселина в храната по време на готвене е доста нетривиална задача. Фолиевата киселина се страхува от температурни условия, не толерира продължително съхранение при ниски температури. Затова винаги се препоръчва в диетата да се въвеждат маруля, спанак, зеленчуци от ряпа, различни бобови растения, грах, както и плодове и зеленчуци.
Винаги можете да поддържате тялото си с достатъчно количество фолиева киселина, като консумирате Grassberg Folic Acid.
Начин на прием: Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.
Препоръчвам и марката и продукта. Харесвам идеята за стъклени опаковки за по-малко замърсяване.