SFD EAA Pro Instant - Аминокиселини
 • SFD EAA Pro Instant - Аминокиселини 10589
 • SFD EAA Pro Instant - Аминокиселини 10590

SFD EAA Pro Instant - Аминокиселини

SFD
24404
 • Осигурява най-добрата възможна регенерация
 • Отлична разтворимост
 • Без добавен захар, подсладени със суралоза
 • Намалява катаболните процеси
 • Поддържа тялото по време на тренировка и след това
43,49 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

EAA Pro Instant е хранителна добавка, съдържаща т.нар EAA аминокиселини (основни аминокиселини), които се смятаха за жизненоважни. Те включват хистидин, изолевцин, левцин, валин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан и допълнително аргинин. SFD EAA Pro във версията Inastant дава още по-добра разтворимост, което директно се превръща във ваше удобство и ви позволява да се насладите на пълната му функционалност още по-лесно.

Аминокиселините са съединения, които са строителният материал на всички протеини в тялото. Има протеинови аминокиселини (изграждащи протеини на организмите - 20) и непротеинови аминокиселини (имащи други функции освен градивните блокове, съществуват над 300 от тях). Свойствата и приложението на аминокиселините са толкова широки, че би било възможно да се запише всяка една поотделно. Това се потвърждава само от факта, че те са ключови химикали за човешкото здраве и функциониране. Вместо това, нека представим техните групи и как те се доставят.

Можем да различим четири групи аминокиселини:

Ендогенни аминокиселини - тези, които можем да произведем сами в тялото си. Те включват: аланин, глицин, аспарагин, аспарагинова киселина, глутамин, глутаминова киселина, пролин и серин.

Екзогенни аминокиселини - за съжаление, тялото ни не може да ги произвежда самостоятелно и трябва да им осигурим храна или добавки. Те включват: лизин, метионин, левцин, изолевцин, валин, треонин, фенилаланин, триптофан. 3-те аминокиселини, съдържащи се в тази група (левцин, изолевцин и валин), са съставките на много популярен продукт, който е BCAA.

Сравнително ендогенни аминокиселини - образуват се в организма от екзогенни аминокиселини, те са: тирозин, цистеин, произведени от човешкото тяло от други аминокиселини. Например, не е необходимо тирозинът да се доставя с храна на тялото, ако съдържа достатъчно фенилаланин, от който се произвежда.

Аминокиселини относително екзогенни - произвеждат се в количество, достатъчно за възрастен, но твърде малко за развиващ се организъм: хистидин, аргинин. Яденето на храни, бедни на основни незаменими аминокиселини, може да доведе до заболявания.

Кога и в какви дози трябва да приемате SFD EAA Pro Instant?

Идеалното решение за активен човек ще бъде приемането на EAA Pro Instant преди и след тренировка. Оптималната доза, която произвежда очакваните ефекти в нашето тяло, е 11g (една доза). За да получите пълните защитни свойства на SFD EAA Pro Instant, е препоръчително да ги използвате на гладно или по време на дълги тренировки.

Начин на употреба: Разтворете 11g (2 лъжички) от продукта в 200ml вода или сок. Приемайте 1-2 дози дневно.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на SFD EAA Pro Instant

Свързани продукти

Grassberg Selenium 100mcg - Селен
2 Review(s) 
Разфасовка: 60 caps
Редовна цена 20,99 лв. -50% Цена 10,50 лв.
 • Намалена цена
5 от 5 на база 5 клиентска оценка
1 клиентски отзив
Отзиви

SFD EAA Pro Instant - Аминокиселини

 • Осигурява най-добрата възможна регенерация
 • Отлична разтворимост
 • Без добавен захар, подсладени със суралоза
 • Намалява катаболните процеси
 • Поддържа тялото по време на тренировка и след това
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Ревюта
Grade 

2023-05-22

Страхотно

Страхотни аминокиселини ,пия ги от около месец и се чувствам много по-добре след тренировка

Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение