SFD Fame Pre Workout - Азотен Бустер
 • SFD Fame Pre Workout - Азотен Бустер 10591

SFD Fame Pre Workout - Азотен Бустер

SFD
24408
 • Ефективно съдейства за повишаване на силата
 • Мотивация и хъс за тренировка
 • Предоставя максимално напомпване на мускулите
 • Подобрява фокуса и концентрацията
 • Намалява физическата и психичната умора
 • Вдига нивото на азотен оксид в мускулите
48,49 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

SFD Fame Pre Workout е усъвършенствана формула, базирана на доказани и ефективни активни съставки в перфектно подбрани пропорции. SFD Fame Pre Workout е азотен бустер, базирана на редица активни съставки, като цитрулин малат, бета аланин, AAKG, допълнително обогатени с витамин В6 и ниацин. Витамин В6 допринася за намаляване на умората. Ниацинът от своя страна помага за поддържането на правилния енергиен метаболизъм.

SFD Fame Pre Workout е добавка, чиято задача е да подобри качеството на тренировките и работата на тялото ни по време на физическо натоварване. Той изпълнява задачите си перфектно!

SFD Fame Pre Workout и най-ценните му съставки:

Цитрулин малат гарантира усещане за мускулно напомпване още от първата серия от вашите тренировки. Според учени, цитрулин малат може да намали появата на т.нар болезненост, т.е. мускулна треска, причинена от значително физическо натоварване. Цитрулинът също е предшественик на аргинин, аминокиселина, от която се произвежда азотен оксид, както и метаболит на промени, протичащи с негово участие.

Цитрулинът е особено подходящ за хора, които предприемат упражнения с особено висока интензивност, като вдигане на тежести и спринт. Цитрулин малат може да се използва заедно с таурин за постигане на отличен ефект на напомпване и подобряване на мускулния вид на тялото.

Бета аланин не само има огромно въздействие върху възстановяването на увредените мускулни тъкани, но също така подхранва мускулната тъкан и увеличава контрактилитета на мускулните влакна, позволявайки им да работят с по-голяма интензивност, което води до удължаване и засилване на интензивността на тренировката. Благодарение на това, бета-аланинът не само помага за намаляване на катаболните процеси и подобряване на анаболизма на мускулната маса, но също така подобрява представянето по време на самата тренировка, което го прави идеална добавка през периода на изграждане на сила и мускулна тъкан.

Кофеин помага за борба с умората и стимулира тялото ни да работи ефективно за по-дълъг период от време, подобрява настроението и концентрацията, повишава физическата ефективност на тялото, изостря вниманието, повишавайки когнитивните функции. Кофеинът намалява нивото на умора на нашите мускули и ви позволява да повишите тяхната ефективност по време на тренировка.

Глюкуронолактон е органично химично съединение, което е метаболит на глюкозата, присъстващ естествено в храната. Той влияе върху хода на енергийните промени, протичащи в тялото, има също така известен детоксикационен и хепатопротективен (защитен) потенциал и има положителен ефект върху функционирането на опорно-двигателния апарат. Глюкуронолактонът може да се използва като елемент, поддържащ способността за упражнения, но преди всичко като добавка, помагаща да се отървете от ненужните метаболитни продукти.

Екстрактът от цвекло има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, допринася за интензивното производство на червени кръвни клетки, повишаване на имунитета и подобряване на оксигенацията на клетките.

Ниацин, т.е. витамин В3, който допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и по този начин за намаляване на умората. В допълнение, ниацинът помага за поддържането на правилните психологически функции и правилното функциониране на нервната система.

Начин на употреба: Разтворете 1 доза (12g = 1 лъжичка) в 200ml - 300ml вода и приемайте преди тренировка.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на SFD Fame Pre Workout

Свързани продукти

Grassberg Selenium 100mcg - Селен
2 Review(s) 
Разфасовка: 60 caps
Редовна цена 20,99 лв. -10% Цена 18,89 лв.
 • Намалена цена
Отзиви

SFD Fame Pre Workout - Азотен Бустер

 • Ефективно съдейства за повишаване на силата
 • Мотивация и хъс за тренировка
 • Предоставя максимално напомпване на мускулите
 • Подобрява фокуса и концентрацията
 • Намалява физическата и психичната умора
 • Вдига нивото на азотен оксид в мускулите
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение