Bulk Powders Glutamine Peptides

Bulk Powders
758-2056

 

  •      Стимулира изграждането на качествена мускулна маса
  •      Подпомага възстановяването на мускулите и на целия организъм след натоварване
  •      Стимулира имунната система
  •      По-добро усвояване в сравнение с обикновен L-Глутамин
  •      Предпазва от мускулен разпад
16,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

BULK POWDERS Glutamine Peptides 100 g
 
Глутамин пептид е глутамин, свързан с други аминокиселини и пептиди. Това позволява на аминокиселината да остане стабилна в организма и да се усвои по-лесно в сравнение с Глутамин в свободна форма. Глутамин пептидите във формулата на BULK POWDERS не се срещат естествено, а са специално създадени, за да се абсорбират два пъти по-бързо.

Глутамин е една от най-важните аминокиселини в тялото, която има основна роля за стимулиране на имунната система. След тренировка, нивото на глутамин пада драстично, което намалява производителността на организма. Допълнителният прием позволява възстановяване на естествените хормонални нива в тялото, а също така и неговата работоспособност.
 
Клинични изследвания показват, че усвояването на свободен Глутамин не надвишава 30%. Необходимо е той да се свърже с пептиди, които са 100 пъти по-малки и лесни за усвояване.

Проучвания сочат, че някъде между 50-85% от L-глутамин не се съхранява в мускулната тъкан, а в други органи и системи като имунната система, черния дроб, стомаха, панкреаса и червата.
Той стимулира изграждането на мускулна маса и предотвратява мускулния катаболизъм, а същевременно съдейства за изпълнение на други функции, свързани със здравето. Глутамин пептидите заобиколят всички други метаболитни процеси и се концентрират директно в мускулната тъкан. Абсорбират се и се усвояват по-бързо в храносмилателния тракт, а също така са по-устойчиви в разтвор, при висока температура или по-ниско pH в сравнение със свободна форма на Глутамин. Тези качества на Глутамин пептидите ги превръщат в още по-ефективна добавка за спортисти и бодибилдъри.
 
Изграждане на мускулна маса
Само 2 гр Глутамин дневно може да увеличи нивото на растежния хормон до четири пъти. Glutamine Peptides е отлична добавка за спортисти, които искат да повишат силата и скоростта или просто да изградят качествени мускули.

Предотвратява загуба на мускулна маса
По време на тренировка, мускулите се лишават от Глутамин, което може да доведе до загуба или увреждане на мускулната маса. Приемът на Glutamine Peptides може да предотврати подобни негативни последици и да ускори възстановяването.

Подпомага възстановаването
Ниски нива на глутамин се наблюдават при пренатоварване.  Glutamine Peptides насърчава транспортирането на жизненоважни аминокиселини в мускулните клетки и съкращава времето за възстановяване.

 
Общи ползи за здравето
Glutamine Peptides  поддържа правилното функциониране на имунната система, черния дроб, панкреаса, бъбреците, жлъчния мехур, червата и стомаха. Глутаминова киселина е известна като "храна за мозъка". Тя подпомага мозъчната дейност, повишава концентрацията и подобрява настроението. Glutamine Peptides има имостимулиращо и противовъзпалително действие.

 
Препоръчителен дневен прием:
Приемайте 3-5 гр от 1-3 пъти на ден рано сутрин или преди тренировка на празен стомах.

Комплектът не включва мерителна лъжичка!

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Глутаминови пептиди
Отзиви

Bulk Powders Glutamine Peptides

 

  •      Стимулира изграждането на качествена мускулна маса
  •      Подпомага възстановяването на мускулите и на целия организъм след натоварване
  •      Стимулира имунната система
  •      По-добро усвояване в сравнение с обикновен L-Глутамин
  •      Предпазва от мускулен разпад
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение