Bulk Powders Egg White Powder

Bulk Powders
762-2053
  •     Асоциира се със „Златния стандарт“ на протеина
  •     Извлечен от чисти яйчни белтъци
  •     Богат източник на L-Цистин
69,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

BULK POWDERS Egg White Powder може да се разглежда като „златна среда“ между суроватъчен, „бърз“ протеин и казеин, „бавен“ протеин. Със забавено освобождаване на протеина от приблизително 4 часа, Egg White Powder застава по средата, което го прави идеален за консумация между храненията.
 
Специалистите по хранене често разглеждат яйцата като "златен стандарт" по отношение на качеството на протеина. Яйцата съдържат всички осем незаменими аминокиселини (такива, които тялото не произвежда естествено) и много високи нива на концентрация на аминокиселини, от които особено важни са сяросъдържащите. Яйцата са лесносмилаеми и лесноабсорбиращи се. Като освободен от лактоза източник на протеин, яйцата са предпочитани от хора, които имат непоносимост към млечни храни. Поради тези и други причини, яйцата са неизменна част от хранителния режим на културисти и спортисти.
 
Egg White Powder е съставен от чисти яйчни белтъци и е най-удобният начин да доставиш на тялото си протеина, от който се нуждае. Той има всички предимства на суровия яйчен белтък, като не е необходимо да се замразява, което го прави поодходящ за консумация в движение - на работа, на път или по време на почивка!
 
Препоръчителен дневен прием:
Смесете една доза (30 гр) с приблизително 300 мл вода, мляко или напитка по избор. Консумирайте между храненията или преди лягане.

Комплектът не включва мерителна лъжичка!

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Яйчен протеин
Отзиви

Bulk Powders Egg White Powder

  •     Асоциира се със „Златния стандарт“ на протеина
  •     Извлечен от чисти яйчни белтъци
  •     Богат източник на L-Цистин
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение