• Намалена цена
VPLab L-Glutamine - Глутамин
  • VPLab L-Glutamine - Глутамин 13098

VPLab L-Glutamine - Глутамин

VPLab
25216
  • 100% чиста форма
  • Ултрамикронизиран L-глутаминов прах
  • По-бързо възстановяване след тренировка
38,49 лв.
26,56 лв. Спестявате 31%
Без данък
Разфасовка
Количество
Последен брой

Чувствате се, че вашата издръжливост липсва? Борите се да се възстановите между тренировките? Вашето тяло може да жадува за малко L-глутамин! L-глутаминът е основна аминокиселина, която насърчава растежа на мускулите и подобрява цялостните ви спортни постижения. Аминокиселината глутамин ще увеличи мускулната ви сила и издръжливост и ще ви помогне да се възстановите по-бързо от тренировките си.

L-глутаминът е не само полезен за мускулната система. Той също така насърчава храносмилателното и мозъчното здраве, укрепва имунната ви система, намалява желанието за захар и подобрява метаболизма ви. Атлетичното представяне не се отнася само до вашите мускули, трябва да поддържате всичките си системи във върхова форма, за да се представяте най-добре. L-глутаминът е тази добавка, която цялото ви тяло обича.

Нашият ултрамикронизиран прах L-глутамин е 100 процента естествен. Няма изкуствени съставки, просто най-чистата форма на аминокиселината, която можете да получите. Тъй като е ултрамикронизиран, нашият L-глутамин на прах се абсорбира по-бързо от другите алтернативи. Няма да се налага да чакате дълго, докато тялото ви започне да използва добре тези аминокиселини.

Препоръчваме 1 до 2 порции L-глутамин на ден. В идеалния случай трябва да вземете един след тренировка и един преди лягане. Докато спите, L-глутаминът ще работи, ще направи мускулите ви по-силни и ще ви подготви за друга страхотна тренировка утре.

Начин на прием: Смесете 5g (1 мерителна лъжичка) прах със 100ml вода. 1-2 порции на ден, след тренировка и преди лягане.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на VPLab L-Glutamine

Свързани продукти

SFD BCAA 2:1:1 Instant
0 Review(s) 
Разфасовка: 400g
Редовна цена 38,99 лв. -31% Цена 26,90 лв.
  • Намалена цена
Отзиви

VPLab L-Glutamine - Глутамин

  • 100% чиста форма
  • Ултрамикронизиран L-глутаминов прах
  • По-бързо възстановяване след тренировка
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение