SOLD OUT!
Biovea L-Tyrosine 500mg - Тирозин
  • Biovea L-Tyrosine 500mg - Тирозин 11148

Biovea L-Tyrosine 500mg - Тирозин

Biovea
25756
  • Поддържа цялостното благосъстояние
  • Жизненоважна аминокиселина
32,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Уведоми при наличност

Какво е това и откъде идва?

L-тирозинът е несъществена органична аминокиселина, която е градивен елемент на протеина. Това е органична аминокиселина поради наличието на въглероден атом в състава му.

Той е предшественик на невротрансмитера допамин, както и предшественик на хормоните норепинефрин и епинефрин. L-тирозинът също е предшественик на кожния пигмент меланин. Тялото може да произвежда L-тирозин от аминокиселината фенилаланин. Богатите на L-тирозин храни включват животинско месо, пшенични продукти, овесени ядки и морски дарове.

Колко трябва да се приема?

Към този момент все още не са установени ясни насоки за дозиране, така че е най-добре да се направи това, което е известно като "картографиране на толерантността".

Вземете малка доза за една седмица, обърнете внимание на ползите и страничните ефекти и увеличавайте дозата, докато ползите се увеличат и страничните ефекти се сведат до минимум. С течение на времето двете ще се сближат и ще достигнете оптималната доза.

Много протеинови прахове на пазара са обогатени с аминокиселини, включително тирозин. Имайки това предвид, обърнете специално внимание на това колко тирозин поемате от всички източници. Лицата, страдащи от психиатрични заболявания, трябва да се консултират с квалифициран лекар преди употребата на допълнителен L-тирозин.

Ако не се чувствате комфортно след описаната по-горе процедура, винаги е най-добре да следвате указанията, предписани на етикета на продуктите.

Начин на употреба: Приемайте 1 или повече капсули дневно на гладно.

изпрати запитване за продукта

Съдържание на Biovea L-Tyrosine

Свързани продукти

Отзиви

Biovea L-Tyrosine 500mg - Тирозин

  • Поддържа цялостното благосъстояние
  • Жизненоважна аминокиселина
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение