Always Young Renewal Workout за мъже

Always Young
8-850
  • Стимулира производство на растежен хормон
  • Специално създаден за мъже
  • Подпомага натрупването на мускулна маса
  • 1 опаковка = 5 седмици прием
59,00 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Renewal HGH Workout е специална формула създадена за мъже, която стимулира собственото производство на хормон на растежа. Хормонът на растежа играе ключова роля при производството на повече енергия, производителността, повдигане на телесния тонус, респективно и издръжливостта. А при наличието на всички тези ефекти натрупването на мускулатура е гарантирано. Продуктът на ALWAYS YOUNG помага за по-добра концентрация и влияе полужително в процесите на мускулно възстановяване.
С Renewal HGH Workout представянето на едно високо спортно ниво е просто неизбежно.

Нивата на хормон на растежа в човешкото тяло се понижават с над 75% между 20-70 годишна възраст. Тези намаляващи количества са свързани пряко с процеса на стареене, понижаване на тонуса, по-трудното изграждане на мускулна маса и увеличаване на телесните мазнини.

Продуктът е разработен така, че да подпомага усвояването на кислород от организма по време на тежките тренировки, осигурява по-голям протеинов синтез, увеличава мускулната сила и генерирането на ATP и да помага във всички фази от Цикъла на Кребс (цикълът на създаване на енергия в митохондриите на клетките).

Мощна смес от HGH 9x/12c/30x, IGF-1 9x/30x, фактори на растежа 9x/9c, тестостерон 30c/100x/1M и други хомеопатични съставки: аминокиселинен комплекс, креатин монохидрат, трансферулова киселина, OKG, NADH, DHEA, хиалуронова киселина, питуитариум, прегненолон, германий, рибоза, трипсин, протеаза, витамин Е, B комплекс, бор, хром, цинков сулфат, коензим A, ванадий, остатъчни минерали, L-аргинин пироглутамат, L-карнитин, L-изолевцин, L-левцин и L-валин.

изпрати запитване за продукта

b09b0725c86cbbff4903d8b63ece1ebf.jpg

Отзиви

Always Young Renewal Workout за мъже

  • Стимулира производство на растежен хормон
  • Специално създаден за мъже
  • Подпомага натрупването на мускулна маса
  • 1 опаковка = 5 седмици прием
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение