• Намалена цена

Cellucor M5 Extreme

Cellucor
818-2147
  • Build формула - без стимуланти
  • Ignite формула - енергийна бомба
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Максимален фокус по време на тренировка
140,00 лв.
119,00 лв. Спестявате 21,00 лв.
Без данък
Вкус
Разфасовка
Количество

„УНИВЕРСАЛНА” ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНА ДОБАВКА -  НЕ И ЗА МЕН!
Свободата на потребителския избор и  предпочитания е движеща сила на съвременните пазарни условия. Тя обаче, като че ли е дефицит по отношение на хранителните добавки.  Морето от нови продукти, което залива пазара,  поставя клиентите пред повече въпросителни, отколкото резултати.

НАЙ-НАКРАЯ СВОБОДА НА ИЗБОР
M5 Extreme на Cellucor е първият и единствен предтренировъчен продукт, който предоставя на  своите потребители свободата сами да подбират предтренировъчните си добавки. M5 Extreme се предлага в две формули - "Build" и "Ignite" (бел.прев. - "Изграждам" и "Паля"), като контейнерът е разделен на две части -  за всяка от формулите. Това ви позволява сами да подготвите предтренировъчния си шейк - според нуждите на всяка тренировка.

ИЗГРАЖДАЙ ОТДОЛУ НАГОРЕ
"Build" формулата се съдържа в долната половина на контейнера. "Build" се базира на NO3 технология и уникални по рода си съставки като креатин MagnaPower®, левцин, аргинин, цитрулин и бетаин. Получената формула има мигновен ефект върху мускулния растеж  и укрепването на организма.

КАКВО Е NO3?
NO3 е химичното обозначение на нитрата - съединение с невероятни напомпващи  свойства, което засилва действието на всяка от съставките в M5 Extreme. Kреатин нитратът, включен във формулата, е синтезиран от изходните  вещества креатин и нитрат. Според изследване на университета UCLA, креатин нитратът е 1000% повече водоразтворим  от креатин монохидрата или  от всяко друго производно на креатина. Тези невероятно високи свойства на водоразтворимост от една страна гарантират  по-добра абсорбция, а от друга, тотално заличават традиционните странични ефекти на креатиновите добавки.

МУСКУЛНО ИЗГРАЖДАНЕ СПОРЕД ИНДИВИДУАЛНИТЕ НУЖДИ
С "Build" формулата на M5 Extreme напълно контролирате приема на стимулиращи вещества - "Build" не съдържа стимуланти!  Обичайните предтренировъчни добавки често задължават приемащите ги да взимат високи, силно стимулиращи дози, за да си гарантират някакви резултати. В такива случаи най-честият съвет е да се взимат 1-3 дози в зависимост от индивидуалната поносимост към стимулантите.

ПО ЕТИКЕТИТЕ НА МНОГО ПРОДУКТИ ЧЕТЕМ:
1 ДОЗА ОЗНАЧАВА ПО-МАЛКО СТИМУЛАНТИ И
ПО-МАЛКО НАПОМПВАЩИ МУСКУЛИТЕ СЪСТАВКИ!
 
"Ignite" в M5 Extreme е най-усъвършенстваната формула за енергия и концентрация на пазара. "Ignite" е микс от превъзходни съставки като бета аланин, ксантинол никотинат и L-ДОПА (3,4-дихидроксифенилаланин). Тази формула ви доставя повече енергия и адреналин от всяка друга добавка. "Ignite" е мощно гориво за мозъка и мускулите, което освен това ще стимулира отлично вашия тренировъчен режим.

"Ignite" зарежда с енергия - според индивидуалните нужди.
"Build" изгражда мускулатурата и укрепва.
2 ФОРМУЛИ В ЕДИН ПРОДУКТ = M5 EXTREME

изпрати запитване за продукта

Техническо описание

Съставки
Цитрулин
Орнитин
ААКГ
Отзиви

Cellucor M5 Extreme

  • Build формула - без стимуланти
  • Ignite формула - енергийна бомба
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Максимален фокус по време на тренировка
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение